香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有個女仔朋友問我...... 馬拉松0個日 M 到...

升級   95.6%

該用戶從未簽到

佢今日同我講, 佢話呢一兩日黎M, 計啱數的話下個月28號啱啱好又黎,
佢參加左 渣打10K, 又無朋友跑開步所以叫我幫手問下各位CTSE 該點算要注意d咩....

佢仲問左我聽都未聽過ga 方法, 問有無法子推遲經期

+1 0
上一篇︰2010-01-24 北區興屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 By water_ho8538下一篇︰將軍澳新手報到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-25 15:22 發表
佢今日同我講, 佢話呢一兩日黎M, 計啱數的話下個月28號啱啱好又黎,
佢參加左 渣打10K, 又無朋友跑開步所以叫我幫手問下各位CTSE 該點算wo....

佢仲問左我聽都未聽過ga 放法, 問有無法子推遲經 ...

呢個問題出自傑哥口中....似乎怪怪地喎~~哈哈~~~其實我答到你架....但驚你唔明喎....都係留番其他師姐幫你........個朋友仔喇~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-25 15:28 發表

呢個問題出自傑哥口中....似乎怪怪地喎~~哈哈~~~其實我答到你架....但驚你唔明喎....都係留番其他師姐幫你........個朋友仔喇~

我應該開個CTSE ACCOUNT 問...
依家咁問好似變態佬咁...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

我可以比小小意見~~
    可以用件衛生棉條架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-26 00:19 發表

唔會唔會...其實是一個好正常的問題....我知..有些專業的運動員是會打針推遲的~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-25 15:22 發表
    佢參加左 渣打10K, 又無朋友跑開步所以叫我幫手問下各位CTSE 該點算要注意d咩....

佢仲問左我聽都未聽過ga 方法, 問有無法 ...

如果佢響頭一兩日會唔舒服... 會痛既...
    一係唔好去跑... 一係就食粒 panadol.. 果日輕輕鬆鬆咁完成...
    如果想 delay.. 就唯有食避孕藥.. 但要在今次 m 期開始時就要食..
    如果無唔舒服只係因為覺得用 m 巾阻住佢跑.... 咁就在今次來 m 時試下用綿條...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-26 00:19 發表

如果你男扮女問...俾人揭發0左仲變態...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-25 15:28 發表

x 2

之後平兄亦都覆左你...
    最穩陣方法去見見醫生就得...好小事..

苛爾蒙VS苛爾蒙

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-1-26 09:39 發表

x 2

之後平兄亦都覆左你...
    最穩陣方法去見見醫生就得...好小事..

苛爾蒙VS苛爾蒙

打完苛爾蒙會唔會變左男人架

升級   95.6%

該用戶從未簽到

thanks~~ 樓上兩位ctse 回答 (ching 都係搞亂檔!)

我會話俾佢知睇下佢有無用, 不過都唔知佢係咪事旦拎個借口參加左想唔跑

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-26 13:32 發表

打完苛爾蒙會唔會變左男人架

俾你激死...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-26 13:35 發表
    thanks~~ 樓上兩位ctse 回答 (ching 都係搞亂檔!)

我會話俾佢知睇下佢有無用, 不過都唔知佢係咪事旦拎個借口參加左想唔跑

傑哥仔..昨晚我真係好認真問人架...佢又好認真咁答,會唔跑囉...所以下次有師姐報左名而又臨時唔跑..不用問點解喇...係冇得解既~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 26/1/2010 13:35 發表

同佢打賀爾蒙

升級   0%

該用戶從未簽到

女子長跑區一個關於M既問題竟然咁多男人參與~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 27/1/2010 10:46 發表
    女子長跑區一個關於M既問題竟然咁多男人參與~~" />" />hiuijhkj

亞平哥囉,佢喺西廂嗰邊講,咪入嚟睇吓囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-27 10:46 發表
    女子長跑區一個關於M既問題竟然咁多男人參與~~" />" />hiuijhkj

花妹...照計你都應該有呢方便的智識可以提供喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-26 14:37 發表

傑哥仔..昨晚我真係好認真問人架...佢又好認真咁答,會唔跑囉...所以下次有師姐報左名而又臨時唔跑..不用問點解喇...係冇得解既~~

補充少少...他日如見有師姐在賽道上跑跑下停左唔跑...不是爆了...是來了~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Kit 兄,查實你問既問題小妹都答到你,典解唔問我o者~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

似乎好多ching 對呢個 topic 好有興趣咁wo

升級   18.2%

該用戶從未簽到

真有趣, 首先阿傑ching你個朋友點解會問你呢?  你有跑開步, 不過你無M喎, 你點識答佢呢?  而各位ching雖然自己無但又比到好多意見喎.......大家真係見識廣博.  失敬哂!

傑ching, 個個人唔同架麻, 有D會痛會暈, 有D就鬼打無咁精神.  你叫你個朋友呢兩日自己落街跑下feel下, 睇下有無唔舒服唔自在, 咪知到時跑唔跑到囉.  總之唔好勉強啦.