香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kito807
打印 上一主題 下一主題

有個女仔朋友問我...... 馬拉松0個日 M 到...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-1-27 12:19 發表
真有趣, 首先阿傑ching你個朋友點解會問你呢?  你有跑開步, 不過你無M喎, 你點識答佢呢?  而各位ching雖然自己無但又比到好多意見喎.......大家真係見識廣博.  失敬哂!

傑ching, 個個人唔同架麻, 有D會痛會暈, 有 ...

呢個問題更有趣...希望傑哥可以一解我們心中疑惑~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

梗係唔係問我啦

佢見我成日一大班人出黎跑步, 叫我幫佢問下d ctse 呀

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2010-1-28 10:31 發表

你讀文科的嗎?

正確, 小弟係讀文科的
雖然中一中三有讀小小 "罷痾" 但成績....... 而且咁多年都唔記得晒喇

升級   31.58%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-27 10:59 發表

補充少少...他日如見有師姐在賽道上跑跑下停左唔跑...不是爆了...是來了~~

停左唔跑...不是爆了...是來了?  我會繼續跑。
跑緊唔會知自己啱啱來了,因為跑跑下條"底底"都全濕。
痛?我自己唔會好痛,跑緊,其實係咪唔係好識脹痛 ,都掛住跑喏

平時m到,我照練習啦,不過真係會表現差d

升級   44.21%

該用戶從未簽到

最常用的方法是吃藥. 不過會有小小唔舒服. 暈眩! 但賀爾蒙藥好貴! 問過藥房 ( 15元1次.每日3次 ) .....要食幾日....
之後..通常會食(口服避孕藥) 把經期退後小小. 唔食兩日就到加啦! 這是個人做法只作參考!