香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   95.6%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-22 11:12 發表
請各位試左衫既 ching 報一報個 size, 等我 update 個 list, thx

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-22 13:34 發表

唔緊要, 我公司行過去只要 5MIN " />" />
聽日見,

NEWFOOT 兄反而可能要行遠少少, 到左我會換衫JOG 下, 去到就係跑道上找我吧, 我諗我6點半己到了

Kito Ching

When and WHere for fitting tonight???

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-23 10:08 發表

Kito Ching

When and WHere for fitting tonight???

6:30 後你到左mtr附近 (長沙灣or荔枝角) 便可以打俾我, 我公司行過去5MIN 到
地點不變 SSP 運動場, 我諗個場俾人BOOK 左都可以借更衣室用, 再唔係附近有個體育館

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 kito807 於 2010-2-23 14:10 發表

6:30 後你到左mtr附近 (長沙灣or荔枝角) 便可以打俾我, 我公司行過去5MIN 到
    地點不變 SSP 運動場, 我諗個場俾人BOOK 左都可以借更衣室用, 再唔係附近有個體育館

斧山就得
    其他運動場一定不可以
    我去到對面體育館call你 (長沙灣室內體育館)
    OR
    你們去荔枝角公園跑步+試衣

AND
    711 應該下星期去"沙田"試

升級   0%

該用戶從未簽到

各位,Page 1, Post # 1 已經有最新 版本,請大家 look look, thx.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-23 20:32 發表
    各位, 已經有最新 版本,請大家 look look, thx.

邊度有得轆?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-22 11:12 發表
    請各位試左衫既 ching 報一報個 size, 等我 update 個 list, thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-2-23 20:56 發表

沒大 S 呀? S 就有

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-2-23 20:54 發表

邊度有得轆?

PAGE 1 呀, UPDATE 左了

LOUD 兄, 係咪兩款都可以訂? 我要 CLASSIC 款 上面淺色D 0個隻, 不過無左火燒後欄.........

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我覺得火燒後欄個版本有動感D喎!! (即ELITE另一版本)

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-23 21:09 發表

PAGE 1 呀, UPDATE 左了" />" />

LOUD 兄, 係咪兩款都可以訂? 我要 CLASSIC 款 上面淺色D 0個隻, 不過無左火燒後欄.........

不是呀,大家最喜歡哪個版本,我們選擇一個大最喜歡便定哪個。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 到時全數付    SIZE "M"
    2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 已收現金  -SIZE "S"
    3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
    4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收現金 SIZE "M"
    5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收
    6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 已收
    7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) ATM 己過數
    8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收 $300.00 SIZE "M" <<< updated
    9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "M"
    10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收  SIZE "M"
    11. newfoot (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
    12. Kuen   (由 Elite 轉Classic cut 訂金HKD500.00, 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
    13. Fai (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
    14. stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
    15. vivianip (Classic Cut, 女裝, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S" 女裝 <<< updated
    16. 711   (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-23 21:18 發表

不是呀,大家最喜歡哪個版本,我們選擇一個大最喜歡便定哪個。

ELITE另一版本 <<<< 呢個款最靚, 但CLASSIC 係咪無辨法做到?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-23 21:22 發表

ELITE另一版本  

是呀, Classic cut 應該沒有辦法做到0拉。
    因為聽 Wilson 因為褲一定僅僅有 7 個色選擇,所以不能做到達好似 Elite 版一樣。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-23 21:26 發表

是呀, Classic cut 應該沒有辦法做到0拉。
    因為聽 Wilson 因為褲一定僅僅有 7 個色選擇,所以不能做到達好似 Elite 版一樣。

個DESIGN 精髓所在就係個 "後欄" 呀

不過算啦, 我向錢低頭, 我依然會要CLASSIC 款.............

升級   66.67%

該用戶從未簽到

有無ching發覺  
    The Medium Size is smaller than Small size

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-24 10:56 發表
    有無ching發覺  
    The Medium Size is smaller than Small size

M size 係 elite 版 , S size 係 classic 版 , 可能着法唔同 ,
    感覺有點細。
    newfoot hing, 試完 size 麻煩叫 kuen and fai 試埋並同知我 size,
    因為己經進入最後階段, 希望可以 4 月中有衫着。