香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-16 14:11 發表

5月??

唔知趕唔趕到
DEE hing, 今朝 email 左俾你 , 收到嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-16 14:15 發表

唔知趕唔趕到
DEE hing, 今朝 email 左俾你 , 收到嗎?

o岩o岩先番到公司,收到啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

搞埋d 公司野會整啦~~ ^^

升級   95.6%

該用戶從未簽到

女裝d ctse 試晒喇

我都要練下個胸先, 勁平....... 著衫唔好睇.....

升級   0%

該用戶從未簽到

個list 無蓉蓉既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-16 14:50 發表
個list 無蓉蓉既?

因為無女装衫 trisuit 試 , sunday 見到佢, 話下次先
講聲唔好意思

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-16 14:48 發表
女裝d ctse 試晒喇

我都要練下個胸先, 勁平....... 著衫唔好睇.....

咁要游多 d 水 , 谷下

升級   66.67%

該用戶從未簽到

kito chig

will u go swimming tonite?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-3-16 15:21 發表
kito chig

will u go swimming tonite?

今日先睇到添.... 過晒期....

升級   26.6%

該用戶從未簽到

我都唔係成日上o黎~~ c hing呀!! ginny話我都係唔好要M size,太大喎~~要S size已經夠~我星期日會見到佢問多次架啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-3-27 11:28 發表
我都唔係成日上o黎~~ c hing呀!! ginny話我都係唔好要M size,太大喎~~要S size已經夠~我星期日會見到佢問多次架啦~~

Vivian 師妹,order confirm 晒啦,不過而家改都仲可能黎得切,係咪肯定要改?? 我即刻幫妳搞~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-3-27 11:28 發表

Vivian 你唔係不嬲都係要S size 架咩? 上次拎俾你試果件都係s 黎架wo

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 到時全數付    SIZE "M"
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 已收現金  -SIZE "S"
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收現金 SIZE "M"
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 已收
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 已收
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) ATM 己過數
8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收 $300.00 SIZE "M"
9. kito (由 Classic Cut 轉 elite, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "M"
10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收  SIZE "M"
11. newfoot (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00 SIZE "L"
12. Kuen   (由 Elite 轉Classic cut 訂金HKD500.00, 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00  SIZE "M"
13. Fai (由 elite 轉 Classic cut, 訂金HKD500.00 , 之後先會退回多繳款行) 己收 $500.00
14. stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S"
15. vivianip (Classic Cut, 女裝, 訂金 HKD 250.00) 已收 SIZE "S" 女裝  <<<<S size
16. 711   (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 己收

17 . KING (CLassic cut, pls count newfoot deposit)   Size L

升級   0%

該用戶從未簽到

ok vivian, 如果你要改為 “S” 碼, 我試下星期一 call champ-sys 看可以改變嗎?
你可以的話 PM 我你的碼數。

升級   26.6%

該用戶從未簽到

係呀!! thanks, loundspeaker c hing 同kito c hing,兩位, 我少上o黎呀!! 因為工作忙左少少~~
希望下個月上多d,哈哈~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-4-1 22:51 發表
係呀!! thanks, loundspeaker c hing 同kito c hing,兩位, 我少上o黎呀!! 因為工作忙左少少~~
希望下個月上多d,哈哈~~

已經通知他們改為 "S" 了,工作要緊,但"玩“ 都好重要,
我都是偷雞上來詐。
記住,返工要準時,放工 5 可遲。

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-4-2 07:36 發表

已經通知他們改為 "S" 了,工作要緊,但"玩“ 都好重要,
我都是偷雞上來詐。
記住,返工要準時,放工 5 可遲。

loud兄, 今早冇去跟操咩??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-4-2 08:55 發表

loud兄, 今早冇去跟操咩??   

沒呀,今天去左大佛, 好大霧呀,能見度得 4-5m 左右,
跟手去左機場看 3D 電影,幾好看。

kenneth 兄可以去 MTR 有個 package $169.00
包 onpang 360 來回票,3D 電影(+$30蚊),2 號客運大樓 food court d 套餐一客,
玩足一日,

升級   79.33%

該用戶從未簽到

機時有新衫呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-4-3 20:13 發表
機時有新衫呢?

追了,還未有動靜,5 月一定沒有可能做完。