香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   95.6%

該用戶從未簽到

戰衣交收方法

想通知大家戰衣應該可于 19.5.2010 後取到, 當收到後我會大至分發給
1. Kito
2. 上水馬王
3. Jason 鋪頭
4. 通知我如何交收, 由于工作關係 , 我會出街, 可 call 我作安排如果咁啱去開你o個區。
代為分發給各位, 當大家收到後 , 務必檢查下, 有否問題, 等我可馬上通知 champ-sys 跟進。
人工智能

1. kito (交給kito)
2.
3.
4.
5.
6.

交給kito 即係:

以下地點如果近大家的話, 就由我分發戰衣
大埔, MTR 整條荃灣線 (e.g. 荃灣, 荔枝角, 太子, 旺角, 尖沙咀)

謝謝各位

升級   0%

該用戶從未簽到

Loud 兄16號前到手未? 如果去東涌可唔可以交收?

大西北友我可以代交收~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

咁牙...19.5 我應該黎唔到北區啦...我都好身拮想睇件新衫出世...

睇下7兄定我夾到時間先,我地可以一齊攞~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-13 12:13 發表
咁牙...19.5 我應該黎唔到北區啦...我都好身拮想睇件新衫出世...

睇下7兄定我夾到時間先,我地可以一齊攞~~

6.28 創新路有場 水 6 , 我會 1st 試下件新戰衣

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-13 13:40 發表

6.28 創新路有場 水 6 , 我會 1st 試下件新戰衣

我就30.5試先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-13 13:40 發表

呢排疏操肥左,細碼唔知o岩唔o岩...

升級   79.33%

該用戶從未簽到

loud兄,下週幾會係北區運動場跑啊?我過去取衫順便偷下師呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-5-14 11:51 發表
loud兄,下週幾會係北區運動場跑啊?我過去取衫順便偷下師呢

我地逢星期三 , 7:15pm 會基本操, champ-sys 話 19.5 有得取,
下午我去取, 夜晚泒給大家

升級   79.33%

該用戶從未簽到

下週三係19日,要去騎ride of silence呢

升級   95.6%

該用戶從未簽到

戰衣交收方法

想通知大家戰衣應該可于 19.5.2010 後取到, 當收到後我會大至分發給
1. Kito
2. 上水馬王
3. Jason 鋪頭
4. 通知我如何交收, 由于工作關係 , 我會出街, 可 call 我作安排如果咁啱去開你o個區。
代為分發給各位, 當大家收到後 , 務必檢查下, 有否問題, 等我可馬上通知 champ-sys 跟進。
人工智能

2. Kuen (交給kito)
3. King (交給kito)
4. Fai (交給kito)
5. newfoot (交給kito)
6.

交給kito 即係:

大埔, MTR 整條荃灣線 (e.g. 荃灣, 荔枝角, 太子, 旺角, 尖沙咀)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-5-14 20:36 發表
下週三係19日,要去騎ride of silence呢

要支持0拉 CM 活動,是不是限制 200 人?

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 331# 的帖子

戰衣交收方法

1. Kito
2. 上水馬王
3. Jason 鋪頭
人工智能

6. vivianip(Jason 鋪頭呀!!我星期一,三六都會過去佢個邊至到29/5~~因為我有訓練~ 謝謝)

交給kito 即係:

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 331# 的帖子戰衣交收方法

1. Kito
2. 上水馬王
3. Jason 鋪頭
人工智能

6. vivianip(Jason 鋪頭呀!!我星期一,三六都會過去佢個邊至到29/5~~因為我有訓練~ 謝謝)
7. rockiec (交給kito)

交給kito 即係:

升級   79.33%

該用戶從未簽到

應該沒問題,730PM
[tr][td]尖沙咀鐘樓出發

http://www.facebook.com/event.php?eid=123158921027470
[/td][/tr]

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-15 20:12 發表 要支持0拉 CM 活動,是不是限制 200 人?
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-5-17 14:12 發表

DEE 夾到就一齊攞啦,,

我星期三會過北區呀,如果Loud 兄星期二如期攞到衫我幫你攞埋啦7兄~~

升級   79.33%

該用戶從未簽到

7. rockiec (交給kito)
8. george 去北區找你取,再約時間

升級   0%

該用戶從未簽到

Loud 兄,如果今日收到衫麻煩通知小弟,我好身拮,唔知聽日攞唔攞到衫~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-18 11:14 發表
Loud 兄,如果今日收到衫麻煩通知小弟,我好身拮,唔知聽日攞唔攞到衫~~

取了, 明天過來有啦