香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

小虎兄,佢成件個cutting 同我地件elite 好接近呀,拉鍊都係後面開呀~~

咁小虎兄有無興趣呢? 不過我唔係成日落元朗,唔肯定幾時可以買...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-8-16 09:50 發表

小虎兄,佢成件個cutting 同我地件elite 好接近呀,拉鍊都係後面開呀~~

咁小虎兄有無興趣呢? 不過我唔係成日落元朗,唔肯定幾時可以買...

Dee兄:

咁就由得佢啦∼
唔該晒

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-8-14 09:41 發表

13x 係女裝呀,男裝$199,得一款,女裝就好多款,好令添~~
兩件平30 唔知佢點計,好鬼複雜,兩件tri-suit 無得平,佢係咁叫我買第D 野,都OK 煩~~
我試左S碼,比longrun 果件鬆,o岩o岩 ...

唔緊要啦.. 唔該哂就真... 不過咁奇怪最大得s 瑪既....

又要繼續搵下邊度仲有呢d好野先....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 16-8-2010 09:47 發表

我著上身o岩o岩好,馬神初初著可能會少少緊,不過應該都o岩架,係要緊少少,同埋佢地話越著越鬆~~" />" />

係無咩款囉,longrun 未有新衫出,926 比賽頂住先啦,著tri suit 始終方便d, 呢個價錢真係好難買到呀 ...

係呀, 我初初著上身係細左少少,尤其係大腿位太緊, 不過都仲ok, 因為游水會好d, 都係個句咁既價錢仲想點, hehe, 926個日可以著

升級   80%

該用戶從未簽到

攪到我個心痕痕地想要件Elite Tri suit添

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 P5C27 於 2010-8-12 19:57 發表 今日起元朗nb專賣店見倒3鐵衣13x
想問下地址響邊呢?小弟好有興趣
如果唔方便POST出黎請PM比小弟
唔該晒CHING

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2010-10-3 21:29 發表
想問下地址響邊呢?小弟好有興趣
如果唔方便POST出黎請PM比小弟
唔該晒CHING

我都有興趣,可唔可以PM 埋個地址比我呀,唔該。

升級   25.8%

該用戶從未簽到

已搵到,尼幾日去睇睇先

升級   0%

該用戶從未簽到

今日經過元朗NB,已經無放套3T suit 出黎啦~~
另外都差不多係開始籌備新一款longrun 3t suit 既時候啦,各位如果有興趣希望各位留言同俾d 意見~~ ^^

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 22:34 發表 今日經過元朗NB,已經無放套3T suit 出黎啦~~另外都差不多係開始籌備新一款longrun 3t suit 既時候啦,各位如果有興趣希望各位留言同俾d 意見~~ ^^
小弟覺得舊果件longrun 3t suit太淺色,比較透,如果深色D會好D
不過又要就返個banner ga綠色,要改都唔易

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 22:34 發表
今日經過元朗NB,已經無放套3T suit 出黎啦~~
另外都差不多係開始籌備新一款longrun 3t suit 既時候啦,各位如果有興趣希望各位留言同俾d 意見~~ ^^

可唔可以整兩件頭呀?

升級   14.33%

該用戶從未簽到

同埋最好有口袋啦。

升級   80%

該用戶從未簽到

回復 529# 的帖子

就好等下次LA...

升級   0%

該用戶從未簽到

D文兄/CB兄,

顏色方面之前都有鐵友反映太淺,尤其漸變色去到肚腩位好蝦人著,我就覺得用上面個BANNER 深D 果隻綠幾好,其他配搭要再傾~~

至於兩件頭應該唔會諗啦,因為3T SUIT 1 PC 係主流~~

加袋都好大機會會做,玩長線比賽有個袋就方便好多~~

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 23:49 發表
D文兄/CB兄,

顏色方面之前都有鐵友反映太淺,尤其漸變色去到肚腩位好蝦人著,我就覺得用上面個BANNER 深D 果隻綠幾好,其他配搭要再傾~~

至於兩件頭應該唔會諗啦,因為3T SUIT 1 PC 係主流~~

加袋都好大機會會 ...

我都同意1 PC 係主流同型D ,不過2 件頭好似係舒服D。同埋如果上身太貼身,上水可以換衫。我都著過1 PC 比賽,每次跑的時候都呼吸困難。有D著後拉鏈嘅,跑個時都要甩咗一邊吊帶先跑到。
不過各人感覺有不同。你們可以作參考。
比賽衫舒適都重要。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 3-10-2010 23:49 發表
D文兄/CB兄,

加袋都好大機會會 ...

支持呀花子, 深少少既綠好睇d, one piece 都ok, 前拉連, 好過後面
有埋袋就prefect, 我都好期待第二批tri suit !!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 23:49 發表
D文兄/CB兄,

好似我地件網T咁既色都OK

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-10-4 00:44 發表

我都同意1 PC 係主流同型D ,不過2 件頭好似係舒服D。同埋如果上身太貼身,上水可以換衫。我都著過1 PC 比賽,每次跑的時候都呼吸困難。有D著後拉鏈嘅,跑個時都要甩咗一邊吊帶先跑到。
不過各 ...

做一件衫要做既功夫唔少呀,而且幫手既都係義務工作,所以都係以大路為主,好難迎合晒所有人要求~~

謝謝CB 兄意見~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-4 02:53 發表

支持呀花子, 深少少既綠好睇d, one piece 都ok, 前拉連, 好過後面
有埋袋就prefect, 我都好期待第二批tri suit !!!

等我地既設計師出番個衫稿先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-10-4 09:20 發表

好似我地件網T咁既色都OK

小虎兄,查實而家果件係用緊網T 一模一樣既色,不過因為肚dum 漸變白所以望落去好似淺左~~

登錄/註冊後可看大圖