香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: yin0601
打印 上一主題 下一主題

marathon photos D 相好貴

關閉 [複製鏈接]

升級   38.5%

該用戶從未簽到

我都買左了!紀念自己第一次完成全馬...

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

这个价格。。。在大陆都赶上婚纱照了

升級   13.16%

該用戶從未簽到

你o甘多張,我得兩張o咁大把.

升級   21.05%

該用戶從未簽到

我在 Sportsoho login 後,在按下「下載大圖」時,即彈出新視窗,內有的相片只是百多KB大,請問如何下載原本 size 的相片?

Thanks!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 run4fun 於 2010-3-15 15:46 發表
    我在 Sportsoho login 後,在按下「下載大圖」時,即彈出新視窗,內有的相片只是百多KB大,請問如何下載原本 size 的相片?

Thanks!

百多KB, 已經係大圖...(當然唔係原本SIZE,原本SIZE每張成MB以上,我諗佢D沒甘大的SERVER放圖片,個個下載成MB一張圖.佢的SERVER會頂唔順,瓜柴.)

升級   21.05%

該用戶從未簽到

多謝 ching 解釋, 而家明白晒, 但百多KB嘅相片來講, 拿出街冲曬相片或自行列印都得不到理想效果, 咁收藏價值就低很多了, 所以我最後都幫襯左 marathon-photos.com

另外, 可能你地都已經知道, 但 just for your information : 我在 marathon-photos.com 的其中一張相片竟然與我在數千張義工免費相片中 (非 sportshoho) 找到的一張是相同的, 即係話, 佢 d 相片有部分可能從義工手中得到, 並非獨家....但因marathon-photos.com仍有我的其他6張別處無的, 所以我都樂意買佢既 superpack....最重要 d 相片係 high resolution

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-3-5 00:37 發表

其實我跑完10K先去影相, 但我明明記得至少有2, 3位攝影C喺東廊影左我, 希望佢唔好收埋收埋, 得閒post番出黎啦   

我都諗住今年點都有兩張, 因為我好肯定我過東廊折返有一位人兄影左我, 點知都係無, 好失望