香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

CW-X 3/4 Stabilyx Tights-Men's

升級   5%

無聊
  • 簽到天數: 27 天

有無ching 見過邊度有出售!
    CW-X 3/4 Stabilyx Tights-Men's
    http://www.racingtheplanet.com/store/cw-x-3-4-stabilyx-tights.html#?
    +1 0
    上一篇︰黃河口國際馬拉松 事務處理及信息發佈下一篇︰2010.04.04 沙田復活跑 (Photo by matthew~文)

升級   58%

該用戶從未簽到

有!係日本, 泰國都有。

日本果d造得好d, 我試過泰國貨,洗兩次招牌字甩左,條褲好易失去彈性,曰本貨著左幾年仲support到!

網上果d似 made in Thailand!

升級   5%

無聊
  • 簽到天數: 27 天

多謝ching指敎......吾知香港有冇呢!

升級   40%

該用戶從未簽到

前兩日我係你上面條link落左個order買左呢條CWX
    http://www.racingtheplanet.com/s ... r-tights-men-s.html

第二日就收到啦
    原來佢地間store係香港架
    仲email我叫我上去睇下其他野

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 checkie 於 2010-4-6 08:59 發表

有!係日本, 泰國都有。

日本果d造得好d, 我試過泰國貨,洗兩次招牌字甩左,條褲好易失去彈性,曰本貨著左幾年仲support到!

網上果d似 made in Thailand!

CHING....我見識少,牌子好出名 ?
    條褲幾有型....個價錢係HKD?

升級   40%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-4-21 10:32 發表 CHING....我見識少,牌子好出名 ?條褲幾有型....個價錢係HKD?

cwx係美國brand,屬wacoal旗下
    美國好出名架啦

我見BACKCOUNTRY.com同rei.com都係賣呢個美金價
    不過要OVERSEAS SHIPPING,所以好貴,一路都無買

跟住竟然SEARCH到香港有,仲FREE SHIPPING.