香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

針山個陣真係幾曬下~~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 iceberg99 於 2010-9-19 01:23 發表
    出返條Route 先
    http://connect.garmin.com/activity/49498787

今日4-6段 狀態唔錯
    第7段就真係熱到想死咁濟 " />" />" />" />" />" />
    哈利,我,明CHing 都輪住嚟爆
    好在仲有副校長同公牛撐住
    鉛礦坳食咗 ...

貼番昨日啲相,部相機扭計,啲相影得好差,唔好意思。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

遠方的珍寶珠,我們的目標。

登錄/註冊後可看大圖

漫漫長路,終有走完的一刻。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-9-19 01:23 發表
    出返條Route 先
    http://connect.garmin.com/activity/49498787

今日4-6段 狀態唔錯
    第7段就真係熱到想死咁濟 " />" />
    哈利,我,明CHing 都輪住嚟爆
    好在仲有副校長同公牛撐住
    鉛礦坳食咗 ...

各位隊員真犀利, tko以你地為榮!
    活活同牛牛終於都嚟料喇, d實力開始展現.
    琴朝我都同昌哥佢地跑咗2個半鐘, 真係好曬好熱, 沿途飲咗成2L幾水!

升級   100%

該用戶從未簽到

琴晚WTY著住件毅行戰衣操山, 操咗一段之後發覺背脊甩色, 係綠色部份甩色!

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

操了多次山都未爆過,今次走唔甩 ,我想自己 1,沒有沿途食補充,好輕鬆,好活動性行2.到針山又要爬頭,不依步伐一步一步上,由開始我非常有信心完成任務到後來在第8段入口想撤非常想撤 ,但副校長非常想看山上的明珠而且還活力十足,又 我和哈利唯有 ,有副校長才能完成4至8段

升級   22.45%

該用戶從未簽到

2:15油塘衛徑入口起
    3:30約到科大紅色日晷儀

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

TKO毅行T隊訓練13:夜行麥徑4段
    出席:1.馬拉 2.猿球 3.Desmond 4.bolo 報告: 一行四人按原定計劃于麥4, 企嶺下上山, 開始天氣很好, 但行2個多小時後天氣變壞, 天空有閃電出現, 接著還有小雷聲, 天文台也發出雷爆警告, 雨也開始下了, 行了16公里,為了安全著想, 唯有取消餘下行程, 行到沙田凹獅子亭後隊長來接我們回家!多謝大隊長!
    http://connect.garmin.com/activity/49573058

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

惠記超市,水特1.5L,12.9元1枝超平

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-9-19 12:33 PM 發表
    琴晚WTY著住件毅行戰衣操山, 操咗一段之後發覺背脊甩色, 係綠色部份甩色!

今次做了白老鼠
    件野5多點woh... 操1段已打柴 甩色, 點搞啊! 大拿拿成10段 20X個鐘...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-9-19 01:23 發表 出返條Route 先http://connect.garmin.com/activity/49498787今日4-6段 狀態唔錯第7段就真係熱到想死咁濟 哈利,我,明CHing 都輪住嚟爆好在仲有副校長同公牛撐住鉛礦坳食咗 ...

Albert 兄爆就情有可願, 啱啱落機, 訓咗3粒鐘就晨咁早嚟行,
    可以捱到去荃錦路, 勁!!

因為天氣真係太熱, 行得會好辛苦, 好大機係中暑多過爆!
    今次表現最出色反而係時時嗌最慢腳果個 --> 活活 ctse
    公牛兄有秘密武器 --> 防水泡貼, 下次大家諗諗!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2010-9-19 11:47 發表 貼番昨日啲相,部相機扭計,啲相影得好差,唔好意思。

登錄/註冊後可看大圖
    http://sphotos.ak.fbcdn. ...

公牛兄手機質素唔錯, 黃昏景都影到!

去到大帽山好似想落雨咁噃!
    擒日仲誓神劈願咁話一定唔會落... 真係天有不測之風雲!!

升級   22.45%

該用戶從未簽到

返來蘿,巧熱遲咗三十分钟先到

升級   100%

奮鬥

原帖由 rockiec 於 2010-9-19 16:59 發表

Albert 兄爆就情有可願, 啱啱落機, 訓咗3粒鐘就晨咁早嚟行,
    可以捱到去荃錦路, 勁!!" />" />

因為天氣真係太熱, 行得會好辛苦, 好大機係中暑多過爆!
    今次表現最出色反而係時時嗌最 ...

活活真係勁到嚇死人,去到珍寶珠,都仲可以jog住上,我哋幾個大男人喺後面跟到死吓死吓,救命呀!!!
    兩塊水泡貼救咗我係後面嗰30Km,又係要多謝活活好介紹。

升級   100%

奮鬥

原帖由 rockiec 於 2010-9-19 17:04 發表

上緊大帽山時,曾經落過小小兩,同有雷聲,但係上到石林就明朗番。

升級   100%

奮鬥

原帖由 sleung2002hk 於 2010-9-19 01:34 發表
    針山個陣真係幾曬下~~~~

小鵬,咁猛太陽都影響唔到你,勁呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 2010-9-19 13:16 發表
    操了多次山都未爆過,今次走唔甩 ,我想自己 1,沒有沿途食補充,好輕鬆,好活動性行2.到針山又要爬頭,不依步伐一步一步上,由開始我非常有信心完成任務到後來在第8段入口想撤非常想撤 ,但副 ...

明兄你玩自爆 下次走返穩定型男路線係你報答副校既機會啦 副校好利害

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 2010-9-19 13:16 發表
    操了多次山都未爆過,今次走唔甩 ,我想自己 1,沒有沿途食補充,好輕鬆,好活動性行2.到針山又要爬頭,不依步伐一步一步上,由開始我非常有信心完成任務到後來在第8段入口想撤非常想撤 ,但副 ...

明ching~~.你在烈日草山之中都不斷鼓勵我們 LA  .而我地係一term 人來的 .... 大家要互相扶持.體諒, 依d先是毅行的精神 . ,
    要多謝就多謝你自己 ..如果你沒有這堅毅 ,我怎樣做都沒用 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-9-19 17:04 發表

ROCKIEC CHING ~~好在只是滴左幾滴. 上到珍寶珠時向下望,見到一層層的云海 , 好靚 加上 一陣陣涼風... 一個字"爽"

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 坑口公牛 於 2010-9-19 18:20 發表

小鵬,咁猛太陽都影響唔到你,勁呀!!!" />" />" />" />" />" />

其實係城門燒烤場見到你地個陣我已經爆左~~~~冇晒力~針草帽都係夾硬頂住上架咋~~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 bolo 於 2010-9-19 05:37 PM 發表
    返來蘿,巧熱遲咗三十分钟先到

今天好"藝"局, 失陪了..