香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

sleung2002hk"凡事有可能"日誌

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

target差咁遠~~要一齊操又難d woo
    其實你睇下資料~~再分開幾次去操~~認路應該冇問題既~~我都試左2次路都識喇

升級   100%

開心

鄧記運動場

2k熱身
    7"27
    10個8線(約4500m)
    16"32
    +
    練體能 5set

荃灣西<<==>>深井(14k)
    27"41,回26"40
    54"22

今個月加左量~好多時未recove晒~跑得冇咁好
    呢個星期~執返個重心高d~今日走快左~咁熱算係唔錯了

6月已跑 155km+76.5km山

升級   100%

開心

鄧記運動場1200mx6set(8mins@)
    4"06 4"00 4"00
    4"06 4"00 3"58

開頭放慢左少少~希望可以放鬆d跑
    不過又要同人鬥~忍唔又加返
    不過尋日跑完14k~仲未recover晒~圈速都係差左1,2s~都係尾圈先加得返

6月已跑 164km+76.5km山

升級   100%

開心

老麥3,4中段撤走(約15k)

第3段(1"38"07)

到四段馬鞍山頂落大雨~~俾d雨打到好痛~~
    本來想去埋獅子亭先走~突然間打雷~我地係山頂真係走都走唔一切~呢d天氣~唔係曬爆就係落狗屎~
    雖然係咁~但係冬天上到幾多~就係睇夏天個底練成點~加油

升級   100%

開心

鄧記運動場(10km+5km)

10km 39"20
    5 km  19"22

今日食左個勁肥既燒腩肉飯~個肚頂左好耐~開始想改姓賴@@
    跑10k又見到xx文~好彩冇俾佢過1lap ja@@~有時有過追唔到既目標都幾好丫~~
    雖然追唔到~但係都好想追~哈哈

升級   100%

開心

荃灣西<<==>>深井7仔(14k)

27"30,回26"30
    54"01

太緊太攰~唔通我今個月唔應該加咁多量~放鬆放鬆

6月已跑 193km+91.5km山=284.5km

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-30 21:07 發表
    鄧記運動場(10km+5km)

10km 39"20
    5 km  19"22

今日食左個勁肥既燒腩肉飯~個肚頂左好耐~開始想改姓賴@@
    跑10k又見到xx文~好彩冇俾佢過1lap ja@@~有時有過追唔到既目標都幾好丫~~
    雖然追唔到~但係 ...

梁兄加油!

升級   100%

開心

1-7-09
    老麥7,8(約15k)

2"15"44

7月第一擊~估唔到半行半jog都可以成1個鐘頭3個字~今日都爆爆地~好彩都有d風ja

升級   100%

開心

2-7-09
    鄧記運動場 8x1k(7mins@)

3"22 3"19 3"13 3"21
    3"19 3"17 miss 3"15

之前再黎4組體能~總數約47x下........咁都輸~~冇人性架
    做下數真係幾甘

又miss一個.............唉........心理質素真係差

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-3 00:31 發表
    2-7-09
    鄧記運動場 8x1k(7mins@)

3"22 3"19 3"13 3"21
    3"19 3"17 miss 3"15

之前再黎4組體能~總數約47x下........咁都輸~~冇人性架
    做下數真係幾甘

又miss一個.............唉........心理質素真係差

七兄做0左幾多下??

升級   100%

開心

5XX

升級   100%

開心

封晒塵~變左週記~推下自己先
    5-7-09
    油塘===>>獅子亭(約15K)
    2"11"XX

本來都OK慢慢JOG~~走到飛鵝山落狗屎~~淋左陣雨都係唔對路沙田拗走佬

6-7-09
    斧山運動場 10X1K interval

3"25 3"22 3"28 3"26 3"21
    3"19 3"18 3"13 3"10 3"24

上個月加量加得太快~避免傷今個星期調整下~走返少d
    今日本來都係諗住hea下~頭幾個都怕住帶頭走~中段開始有人加速又忍唔住腳
    死跟到後面走左個3"10~輸半秒@@~~今個夏天要keep返上年冬天狀態~都幾辛苦下
    ~~慢慢黎啦

7-7-09
    青山公路 荃灣西<==>小攬來回(20k)
    去程42"00,回程40"55
    1"22"55

太耐冇走20k課~用平時10k慢2mins走~keep得唔錯~不過跑完都冇乜貨剩
    呢個月會減少跑既日數~加返每課里數~應該效果會好d

9-7-09
    鄧記運動場 7x1k interval

3"19 3"22 3"21 3"19
    3"20 3"20 3"15

今日遲到~走少左set~見仲未回得晒~又冇人帶~都係走返自己均速1"20@
    暫時呢個interval時間都keep住係咁~~睇下冬天上到幾多啦

升級   100%

開心

城水引水道9k+10k (19k)

今日朝早長課唔知醒~~~唯有黃昏賽去跑下啦~~~跑左2轉20k到
    尾個轉都唔快41"20~跑完返黎d人已經走晒~呢場冇報名係岩既~open都爭得好激烈
    跑少左~~要跑返多d喇

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

第二轉都41.2mini  
    唔怪得可以係三個鐘內完成全馬喇

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-7-12 20:29 發表
    第二轉都41.2mini  
    唔怪得可以係三個鐘內完成全馬喇

我記得渣打全馬既記錄可以係 3 小時內完成者(唔知以邊一年作標準),不超過 108 個好漢. 彭兄

升級   100%

開心

108人係加埋外國人既
    話時話~~你係4號做野架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-7-12 20:29 發表
    第二轉都41.2minihgj" />" />ghj  
    唔怪得可以係三個鐘內完成全馬喇" />" />

佢正常走35左右, 41算慢

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-12 20:58 發表
    108人係加埋外國人既
    話時話~~你係4號做野架?

自從公司今年5月份玩節省資源,小弟就開始了東奔西走的生活鳥,所以間唔中都會係4號出現

升級   100%

開心

原帖由 卓卓 於 2009-7-12 21:10 發表

自從公司今年5月份玩節省資源,小弟就開始了東奔西走的生活鳥,所以間唔中都會係4號出現

我都差唔多@@

升級   100%

開心

珀麗灣碼頭<<===>>深井來回(約14k)
    27"2026"09
    53"29 pb@@

本來今日係走20k~不過頭2k走快左~見走得ok
    就keep住走課短返d架啦~全程都keep到個強度~上斜都冇慢到
    返黎最後2k俾架單車帶住~走得唔錯~最後300m先過到架單車~都ok la

7月已跑108km