香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

邪神霸腿傳功大會<2> 操後身體狀況滙報

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

唔係講笑, 好似跑完100KM毅行咁(跑全馬, 苖圃, 樂善都冇咁痛), 大腿至PATPAT, 腰腹都痛到"化化聲".
昨晚訓教時心跳急促, 應該OD咗!
今日下午跑畢拉山, 平路重可以慢跑, 上落斜就大獲啦, 識飛咁.........(係痛到識飛咁).

登錄/註冊後可看大圖

再跑幾K連腰腹都中埋邪神降, 嗱住嗱住咁捱到返屋企.

登錄/註冊後可看大圖

我諗呢野有排重組啦.

登錄/註冊後可看大圖

NextWeek我要揸流啦, 如果唔係22/3死硬.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-3-15 00:21 發表
唔係講笑, 好似跑完100KM毅行咁(跑全馬, 苖圃, 樂善都冇咁痛), 大腿至PATPAT, 腰腹都痛到"化化聲".
今日下午跑畢拉山, 平路重可以慢跑, 上落斜就大獲啦, 識飛咁.........(係痛 ...

嘩way兄,原來你今日又係"咁好節目"?

我絕對相信你而家的狀況同我一樣.......咁痛苦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-3-15 00:21 發表
今日下午跑畢拉山, 平路重可以慢跑, 上落斜就大獲啦, 識飛咁.........(係痛 ...

嘩...連海虎都咁甘...可想而知我哋d平民百性幾淒涼.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-3-15 00:26 發表

嘩...連海虎都咁甘...可想而知我哋d平民百性幾淒涼.

onon師兄,小埋搵左幾版都唔見你話有乜唔妥喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

係咪痛到d戰紋都出晒來

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-15 00:35 發表

係咪痛到d戰紋都出晒來  

差點就自毀囉!

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

成隻腳好鬼"怨怨痛", 無力, 踎低後起身都辛苦...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-15 00:30 發表

onon師兄,小埋搵左幾版都唔見你話有乜唔妥喎..." />" />" />" />

呵...留咗係呢度. P.22 #440

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4096&extra=page%3D1&page=22

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

今日晨咁早起身就去咗馬場蟻速爬,雖然對小腿好鬼攰,patpat 好鬼酸,不過為咗要消乳酸,唯有繼續蟻速爬,埋單計算爬咗一個半鐘。patpat 同大脾前方位已無咁酸,但攰嘅感覺仍在。今日會不停自己按摩對腳,等佢盡快復原!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝邪神邪神兄分享及米大夫監場
    駿駿駿和Harveyd相影得好正,估唔到手機的質素都有返甘上下清晰.

今早去踢波 (好想唔去),大俾前面的肌肉仲好酸痛,起跑沒力,斬波又沒力 ......比人小到7彩 .
    睇來我大俾前面的肌肉好弱,要多操練 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-15 11:29 發表
    今日晨咁早起身就去咗馬場蟻速爬,雖然對小腿好鬼攰,patpat 好鬼酸,不過為咗要消乳酸,唯有繼續蟻速爬,埋單計算爬咗一個半鐘。patpat 同大脾前方位已無咁酸,但攰嘅感覺仍在 ...

ching, 我今日9-11AM都係馬場o.....今早好多靓女係度跑步o...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-15 14:01 發表
    多謝邪神邪神兄分享及米大夫監場
    駿駿駿和Harveyd相影得好正,估唔到手機的質素都有返甘上下清晰.

今早去踢波 (好想唔去),大俾前面的肌肉仲好酸痛,起跑沒力,斬波又沒力 ......比人小到7彩 .
    睇來我大俾前 ...

好想欣賞下7彩嘅Terry呀.

小弟今日對脚都嚟料, 一陣趁阿女學琴jog番轉鬆鬆先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 15-3-2009 14:04 發表
    ching, 我今日9-11AM都係馬場o.....今早好多靓女係度跑步o...

但係我係今日 5:30 - 7:00 AM....太早起咗身訓唔番~~
    我跑個陣個班係 30年前既靓仔靓女

Terry 兄今早在馬場踢波??

升級   70.53%

該用戶從未簽到

昨天少少痛, 今日大脾痛到行平路都有困難.... 哇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

報告:從未如此腰下, 大脾內外側, Hip 位.... 這様酸軟加痛感覺‘
    但非常之好......正正正.....
    多謝邪神兄!

升級   95.79%

該用戶從未簽到

前鋸肌、 腹外斜肌 和 腹直肌,  今朝開始酸痛!

登錄/註冊後可看大圖