香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨喇, 一陣見  ^^

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

將軍澳逍遙團 - 15.08.2009 TKO逍遙跑 (9K/6.5K)

日期: 15 / 08 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場跑道側

路線 : 將軍澳區内街跑
    里數: 9K / 6.5K
    預計完成時間:1小時10分鐘
    難度:* ( 95% 平路)

路線圖及約跑詳情:  請參考 Page 1 (post#1)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

15/08/2009 報名名單:

1. WinggniW (短腳+特訓)
    2. JC
    3. Terence
    4. finewong (短腳)
    5. paulsiu(ôáкÛÒ5ìÐøv¨º¦Ð÷ÊÖ÷°TÛÒõ¸øv‹¼øv‹¼õ¸¨º)
    6. 火仔 (特訓+短腳)
    7. Harry (Lucky Seven)
    8.活活 (短+特)
    9. wty16
    10.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 paulsiu 於 2009-8-15 07:52 發表
    5. paulsiu(ôáкÛÒ5ìÐøv¨º¦Ð÷ÊÖ÷°TÛÒõ¸øv‹¼øv‹¼õ¸¨º)...

pualsiu兄, 你出左d怪獸字睇唔到啊  

升級   0%

該用戶從未簽到

尋日同今日都好多節目, 搞到宜家先有時間上黎出返個記錄

15/8出席既ching/ctse有(排名不分先後):

Terence, Harry, wty16, 256, sam, Wing, 火將軍, Aprilia, Tinson, finewong, 活活, &小弟JC

起步前先問問有邊位會跑長腳組, 256同wty即時舉手, 其他ching/cste都深藏不露.........
    咁唯有一齊跑頭段, 去到6k位置自行決定繼唔繼續跑多4k啦~
    起步時間到, 未見活活同finewong, 我地唯有照原定時間8:15起跑,
    步出TKO運動場, 隨即見到finewong出現, 交代路線後正式出發.
    一起步, 火將軍同601似乎忘記左今次既路程, 以跑800米既pacing拋離大隊  
    256 ching見咁既形勢, 用腳指尾一彈, 上前制止兩隻超速快馬
    但係可能256 ching 唔覺意用多左腳指公既力, 自己都收唔到油, 繼續衝前  
    小弟唸住盡吓阿四既職責, 拚死追前幫佢拉手掣, 踩到死氣喉都跌埋落地, 先至拍到吓256尾燈  

一望之下, 原來256 ching面不改容, 談吐自若, 尤如漫步已經有咁既速度,
    睇睇錶, 原本4:45pacing, 即係我既極限, 當堂自己down晒  

係哩個時間, 突然聽到後面有好輕快既腳步聲"飄"緊埋黎, 原本係wty ching,
    嘩....... 唔係掛, 唔聲唔聲閃上黎, 重.......重........ 重要....... 好shine既笑容啊  
    點解, 點解佢地個個都跑得咁輕鬆既, 而我就跑到上氣唔接下氣, 點解..........
    就係兩大快腳既脅持之下, 我地唔覺意咁............跑左長腳組~~~
    尾段1k返去運動場既時間, 迎面見到finewong駛出佢既水上飄神功  
    相信佢一定係跑完10k唔夠喉, 掉頭加k接我地返終點, 實在太感動喇 ~  

更加令人意外既, 就後返到運動場, 見到活活ctse, 以佢一貫既動人姿態出現

大團圓喇~

大家沖洗完之後, 又係特訓時間喇,
    出席既有: terence, harry, finewong, 火仔, wing, 活活, 小弟, &小弟既腳痕仔,
    係度真係要多謝大家, 請我呀腳痕仔特訓, 特別係 火"哥哥"呀..........  

仲有呀腳痕仔成日問我, 601姐姐係咪跑得好快架, 我話緊係啦, 快過daddy添呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

腳痕仔下個月生日, 已經應承左買一份禮物俾佢, 真係搵左好耐好耐,
    終於..................
    ........................
    搵到喇 ~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

wo, JC 對鞋好靚呀

升級   0%

該用戶從未簽到

各位TKO街坊早晨

另外,駿X3你尋日跑得好好啊......進步神速

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨喔~

升級   56%

該用戶從未簽到

各位早晨
    尋日跑完比賽, 今朝瞓醒, 對腳有d酸軟

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-17 00:52 發表
    腳痕仔下個月生日, 已經應承左買一份禮物俾佢, 真係搵左好耐好耐,
    終於

嘩,對鞋好靚呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-17 00:37 發表 尋日同今日都好多節目, 搞到宜家先有時間上黎出返個記錄 15/8出席既ching/ctse有(排名不分先後):Terence, Harry, wty16, 256, sam, Wing, 火將軍, Aprilia, Tinson, finewong, 活活, &小弟JC ...

但你都無講你消遙跑前跑個5K(起碼3個大圈la),仲要跑得唔慢......
    都成四分三十以內1K,之後仲要跑長腳組。如果係我,唔好跑車尾燈,我諗我連鈦痕我都見唔到呀∼∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-17 00:37 發表
    尋日同今日都好多節目, 搞到宜家先有時間上黎出返個記錄

15/8出席既ching/ctse有(排名不分先後):

Terence, Harry, wty16, 256, sam, Wing, 火將軍, Aprilia, Tinson, finewong, 活活, &小弟JC
    ...

星期六短腳我都跑得好辛苦...無氣無力

601「 姐姐 」邊夠團長你跑呀 , 一起步唔見晒你地啦!!!
      腳痕仔對新鞋好有型喎~希望下星期六可以同腳痕仔一齊跑運動場啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-8-17 08:50 發表
    各位早晨
    尋日跑完比賽, 今朝瞓醒, 對腳有d酸軟

finewong你既 2K warm up + 3k cool down + 中段 4min pacing 既跑法, 一定掂啦

升級   0%

該用戶從未簽到

我揾左好耐, 去左好多間鞋舖, 最後居然係調景嶺揾到有佢size, 尋晚九點幾同佢買, 係咁問幾時去跑步, 仲要話自己跑到99公里, 差少少先夠100~
    睇黎佢真係好腳痕吓

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-8-17 09:29 發表
    但你都無講你消遙跑前跑個5K(起碼3個大圈la),仲要跑得唔慢......
    都成四分三十以內1K,之後仲要跑長腳組。如果係我,唔好跑車尾燈,我諗我連鈦痕我都見唔到呀∼∼

邊有D咁既事呢........ 明明同你傾左兩句就俾你放甩左  @@"

原帖由 WinggniW 於 2009-8-17 09:36 發表
    601「 姐姐 」邊夠團長你跑呀 , 一起步唔見晒你地啦!!!

嗱..... 唔關我事架, 見256有D失控, 我先至膽粗粗上前幫手拉brake咋, 况且開頭係 601[姐姐] 同 火[哥哥] 放火先估喎  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-17 12:13 發表

邊有D咁既事呢........ 明明同你傾左兩句就俾你放甩左  @@"

嗱..... 唔關我事架, 見256有D失控, 我先至膽粗粗上前幫手拉brake咋, 况且開頭係 601[姐姐] 同 火[哥哥] 放火先估喎  

唔駛咁大隻喎,我明ga啦

升級   18.2%

該用戶從未簽到

JC, 你腳痕仔笑到見牙唔見眼, 仲開心過我D債主收到遊戲機個樣.  真係有前途!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-8-17 12:31 發表
    唔駛咁大隻喎,我明ga啦

見你一直都無浦頭, 咪打大隻D字lor  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-8-17 12:38 發表
    JC, 你腳痕仔笑到見牙唔見眼, 仲開心過我D債主收到遊戲機個樣.  真係有前途!

係呀~ 佢真係好開心架,
    尋晚成十點幾先返到屋企, 幾驚佢要即刻換衫落街跑呀  @@"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-17 00:52 發表
    終於..................
    ........ ...

好靚呀對鞋∼∼∼