adur661 發表於 2010-9-23 05:30:30

醒左tim
一陣再call you

cavin001 發表於 2010-9-23 18:54:10

7:15銅鑼灣等trtfdrtyrt
上一次慢跑一圈大約2"20x25

adur661 發表於 2010-9-24 14:38:57

真係唔好意思啦!
成日都遲到:L
下個星期四

係你主場見,太古b等
時間,不如等我上左車打俾你

6點9出門
7點上車
7點45到上mtr
8點15分應該都到

到時

8點30上山
11點半下山 or 早d

adur661 發表於 2010-9-24 14:41:27

跑石路
你成個後生仔:victory:
我都唔夠你練:funk: :funk: :funk:

到跑番太坦跑
我先上番電:lol

adur661 發表於 2010-9-24 14:46:49

我call你先出門:lol
話時話你幾點要交人:time:

adur661 發表於 2010-9-24 14:49:10

其實你call醒我:victory:
call到我出門:victory: ,最穩陣:victory:

cavin001 發表於 2010-9-24 20:52:03

操山慢跑幾好的練習方法,風景又有空氣又清新,心情都好d!trtsmilertyrt
今日去拿10月1日果賽T-恤真係醜到無人有gytysweathghg 唔知點著?

cavin001 發表於 2010-9-24 20:56:53

維園呀叔真強!得你可以跟住佢3分一圈hghface24gyhg

adur661 發表於 2010-9-25 14:15:36

下個星期四30/9
會唔會同你1/10比賽撞期呀?:L

件衫好難睇咩:lol

呀叔個句撞死你呀,真係笑到我:lol :victory: :lol

你之前唔係快放左,應該都可以跟到
話晒我地之前食左馬場6圈,唔可以太快

cavin001 發表於 2010-9-25 16:06:37

剪左頭髮未?
如果好像維園呀叔個年紀重跑到這時間就惡習見就正hghface13gyhg
10月1日個件恤真係醜到!!!!!!!!!!!!hghface42gyhg

adur661 發表於 2010-9-25 18:34:05

剪左啦fgftk_21fgfg
希望下次唔會搞到你俾人查idfgftk_02fgfg

cavin001 發表於 2010-9-26 12:15:24

今日場賽0k!hghface5gyhg

adur661 發表於 2010-9-26 12:22:37

2010.11.14 Asics香港10公里挑戰賽2010
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12586&extra=page%3D1

你睇下呢個報唔報:handshake

adur661 發表於 2010-9-26 12:23:45

2010.12.19 沙田節半馬拉松暨聖誕繽紛跑
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12511&extra=page%3D1

呢個一齊啦hghonion_icon_082hgh

adur661 發表於 2010-9-26 12:38:43

成績同我諗既一樣
33分內
自已排得後
一開始就同人爭位,hghonion_icon_098hgh
望到前面d人已經飛前左成1kmhghonion_icon_098hgh

值得開心係
大會件衫都ok見得人rtr05rytr

adur661 發表於 2010-9-26 12:49:31

第二十一屆【禁毒盾】海濱滅罪跑嘉年華 - 2010/11/21
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12654&extra=page%3D2

團體組及個人組 - 3.5 公里
[親子組及男女子幼年(7–9歲) 個人組 - 1公里]

比賽地點 : 香港上環中港道新中區警署對出公園(港澳碼頭側)。當日塲地並設有嘉年華精彩表演,免費攤位遊戲、小食及雪糕等,以供參予人仕享用。

呢個嘉年華係免報名費
你可以同呀仔一齊玩

====================================
ps 我唔知好唔好玩rtr14rytr

cavin001 發表於 2010-9-26 22:07:17

早d到排前dyhgyface38gygy 快方的你排得太後!

adur661 發表於 2010-9-26 22:32:15

咁你參加邊個比賽呢?rtr08rytr

adur661 發表於 2010-9-26 22:35:35

A組入到廿名內,已經滿意,
但下個比賽要十名內,
你比多d時間一齊練下運動場,
試下d新玩法,可能會快d同,無咁悶rtr08rytr

cavin001 發表於 2010-9-26 22:37:26

12月19日半馬有興趣。
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 約跑,維園 or 香港仔水塘 or 黃竹坑運動場 or 柏架山大風坳

香港長跑網