香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kennysze
打印 上一主題 下一主題

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

阿全師兄 ...歡迎你入黎Kenny師兄個blog 呀! (趁kenny師兄未蒲頭,我地可以玩盡佢!)

查實...點解阿全師兄...唔開blog呢?? 不過kenny師兄已經四圍跑到北上啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二都好想跑D咁靚既環境!Kenny師兄下一個目標係咪...跑出亞洲!!呵呵!加油呀!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿屎!你「捕」住我...搣屎你!  ( 咁都俾你發現....)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

Kenny師兄:小二一直都有出現,只係插唔到咀...今次俾根拿屎捉到... 其實小二都好想在其他國家跑步,沿途欣賞美景!正!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

kenny哥哥...你既四圍跑路線...好花...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-4 22:21 發表
其實都係兩個圈,好簡單,點會花呢!?

睇落好簡單...實際D路係左轉右轉...高低起伏...少少崎嶇!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

豬扒通粉、車仔麵好正wor...kenny師兄果然去到邊...跑到邊!勁!咁有無跑去手信街,逐間試食呀!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

「一萬公里旅遊雜誌」既主意唔錯~~~kenny哥哥,你可以整理全港既四圍跑路線,加埋沿途既景點及美食介紹。

當你完成一萬公里後...可以出一本雜誌...(癲友每人一本)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-6 23:20 發表
班長,笑死人了! 不過諗過整晒同我一齊跑過朋友O既樣落去,都應該幾得意!

...

kenny哥哥.....只要小二「一聲號令」.....全部癲友會訓身做編輯及整理,

「一萬公里旅遊雜誌」可將曾一起跑過既朋友「嘜頭」key 係 lego人仔身上,勁可愛!

我地「癲地會」係時候出雜誌,推廣長跑(四圍跑)既好處!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-6 23:56 發表
班長,我依家一萬公里一半也沒有,慢慢來啦!

Kenny哥哥...黎緊既日子...你差不多逢星期六日都可以跑到100k,10日已經1萬公里啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-7 00:10 發表
計錯數,就算每日100K ,10日都係1千K!!! 哈哈!

唔好咁大聲哈哈笑...俾癲友知道...又笑小二ga la...

你今晚變左「凌晨出沒K」~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Pepper 於 2012-3-7 00:14 發表

哈哈!我都覺得幾好,我來投資,我們只收成本價,如果有賺就用作慈善用途。

JOE師兄:多謝你呀!Kenny哥哥本身既「一萬公里」...理念就係每里數1元作慈善用途!!【kenny哥哥!你要努力啦!!我地全癲友都支持你啊!!】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

綠野先鋒植樹遠足挑戰賽
就係你第一頁的相相,你背住1kg重既植物,跑上山頭種植的一次活動,是嗎?
唔知你種植的樹苗,現在長大成點呢?有無去見下棵樹樹呀?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-12 22:03 發表
係呀! 就係第一頁果幅相! 不過果時未背住樹苗O架! 要跑到差唔到植樹點前一兩公里左右先要背樹苗!
當日種了十棵,不過都無再經過果度,只記得大概位置,下次行山經過會探下佢地!!!

一定要呀!樹苗有生命,它們差不多成長了1年,是嗎?它們為地球付出很多,我們真的要愛護大自然!

我昨日去針山,都見到有一段地註明團體種植區。請問種的樹苗是什麼品種??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-16 21:26 發表
perre師兄,其實我跑90、100公里,都跑得唔快,好輕鬆咁跑,所以我覺得比跑一場馬拉松比賽輕鬆!跑完之後果日腳D位會酸痛,通常隔日就無事! 記得初三跑完105公里,初四小二班長又約跑,我都有去,不過要只有慢慢跑! 我 ...

不經不覺...kenny哥哥和我們一起跑了兩個多月了!你的里數快達5000公里了!正!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-3-16 23:35 發表
小二,咁妳果個跑一公里儲一蚊,用黎食"哈根大"ge計劃完成未呀

呵呵!屎屎!小二要天使教練多些鞭策!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-3-17 00:02 發表
如果天使教練鍚住妳ge話,我地願意代勞

屎屎:你想「鞭打」小二??小二受軟唔受硬wor!天使式特訓==>輕鬆跑!食雪糕!天使獎勵也 !不過小二要衷心多謝kenny哥哥...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

請大家3月31日下午留D力水,因為4月1日RTI 及飛達!苛畸??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-17 23:19 發表
班長,加入O左長跑網真係跑多O左! 到5000公里一定通知大家!
根拿師兄,搵日約埋班長一齊跑沙頭角啦!!!

天使教練...跑完有無新鮮牛奶及大大碗牛根米食先... (不過小二想食山水豆腐花)