香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-10-15 11:42 發表

我唔記得問比因要唔要, 不如預每人兩條, 共4條啦" />" /> 佢唔想就我食埋" />" />
唔該vv" />" />hkjhk

食咁多......會唔會......................................ka????
會做成空氣污染ka wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-10-15 11:43 發表

我會架啦~~~我都好其待上神山" />" />

我都好想去神山......不過要等下年law............. ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-10-15 11:20 發表

我................地.............無緣份" />" />

我地好有緣份la..只係我地要在hk 相遇...而唔洗去珠海姐..
你點jack..轉唔轉到全隻????

升級   0%

該用戶從未簽到

唔緊要la.cc...有得參與已經開心la....到時記得同我地打氣....

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 cc 於 2010-10-15 13:53 發表

到時幫你影相

盡量la...不過慢慢跑..可以影多d靚相bor!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-10-15 22:44 發表

蟻也, 落唔切柯打添
好, 見到乜就搶乜  

唔遲~~~我仲見到...帶d薯薯過你吃la..suesue..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-10-15 08:37 發表
vv去我都去啦~
佢識路就得啦...

~~~~~catcat 又唔記得左la~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-10-16 18:18 發表

catcat無同你一齊?
可憐vv.......姐姐

你1行開左咋...佢就唔記得我la~~~鳴鳴鳴

升級   0%

該用戶從未簽到

禽日我地TRAINGING..都遇到一個荃西既CHING AR..大家在山頭相認..好溫馨既場面AR!
哎呀…不過跑完去爬爬….唔知係太累or撞到都唔知~爬左一次之後~大比比外側開始痛~好似抽根咁~但襟落去又好似實實地..又無表面瘀傷~到今早都仲係痛.唔知咩樹tim~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

唔緊要la…我上到去都係睇下d monkey 休息休息下~都幾c服..
係d遊人煩d law..又要餵d monkey 又要驚~半個鐘.就聽到d人”V嘩鬼叫” 10分煩…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-10-18 15:45 發表

果隻死馬騮埋我身想搶我個蛋糕時...我凶番佢..點知佢既叫聲引來了成班馬騮..咁我唯有放棄我既午餐...但我又唔忿氣俾果隻想搶我蛋糕既馬騮,佢態度唔好...於是我就拋去另一面俾其他馬騮...激到佢就死..之後佢仲繼 ...

有次拎個mobile 出來..monkey 仔以為食得..想搶!…我快快手收入袋~~c..以為我收埋d野食唔比佢~~~~~竟然call ar~~~~~
wowo..一大班monkey 拿拿臨走來..嘩嘩叫..我地又手無寸鐵wor..好在有班行山人士經過, 佢地又有帶d竹支~而且人多佢地至無咁惡咋

升級   0%

該用戶從未簽到

睇來..今個weekend 都係落大雨~~~pre-trip 唔到….咁要等菲菲回來再plan 日子la bor…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-10-18 17:17 發表

果時冇袋收埋...諗住過左猴群先邊行邊食..點知被佢地搶走..

哎呀...我等緊菲菲佢地果陣....有人一落車.....袋都未咩好..就比佢地搶左袋"旺旺"走到上個toilet 頂食!
袋好都無用...下次見到佢地啤實~最好..一啖食左佢~~~唔益佢地!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-10-18 16:52 發表

又爆衫天爆褲咁勁" />" />
我地要特别版唔要普通版呀" />" />jn

有無冬季限量版?!

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有一個月唔夠…就到比賽正日la~~~~
心情好緊張噢~~
隊長同各jelly 仔..+ jelly st member..我地幾時開大會ar??
都要傾下點support ka wor..

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話~~~1-2, 4-5 我都未行過~~上次行4~catcat 又要short-cut 走人…所以都無行晒!
但你地唔係收爐la 咩???仲行???
我e+最有interest 係行樂善條路~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

丫.仲有....9-10…查實除我之外…係唔係無人跟ka???如果係..我都係唔跟好d la…費時阻你地行程~~
菲菲..波仔禽日有無話會行ka????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-10-21 13:52 發表
hgj059" />" />hj 我都唔知有冰個會陪行9-10喎, 唔係vv, cat同cc都行咩?
波仔話佢最多行9-10, 但都無話一定行呢~~~
vv, 我諗我地行左80km得返半條人命, 你點都唔會阻我地~~

又係..e 個仲可能係我百年一遇..可以界盡你地既好機會tim wor…hohoo
cc 好似唔行ka wor..cat 就無問

升級   0%

該用戶從未簽到

好…咁等我行多2次9-10~~~~~kekekekkekeke..cc 活活..我會依計行事..