香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

E D PHOTO
係由大 resolution file 壓細….之後我再執執..may be 我個mon..效得太暗..所以我自己執時執佢淺左色.不過我個original file keep ..
5-6 ..係去到一個牌前影ka..好搞笑..你地3…(菲菲果時已經行到老遠, 唔見左人) 不停郁,轉pose….唯獨比因….pose 5-6 張都一樣無郁過~好明顯佢係一個pose ~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒vv同catcat啲靚相呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat, 我地去左"嶂上"士多, 唔係"海下"士多呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-2 00:15 發表

support 1號~到!!!!!
我只係左手掌右腳滕頭~瘀+腫+損左 + 盤骨位瘀左一大塊
其他一切正常..仲可以爬爬登到頂~~~yeah!
仲有..我支防晒very good....無燶到!

陰公, 要呵番先得

升級   17.15%

該用戶從未簽到

早晨jelly仔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2010-8-2 10:35 發表
早晨jelly仔

你而家先浦頭, 係咪噚日攰得滯呀?
好開心今朝一來就有咁多靚相

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-2 10:07 發表
catcat, 我地去左"嶂上"士多, 唔係"海下"士多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-2 10:23 發表

陰公, 要呵番先得

你係呵至好~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我見rico 果日行到無晒表情….我都唔敢同佢講野…
之後坐van….catcat 呢.中眼訓中到流晒口水..rico 就訓到差d遲落車…catcat要call 醒佢~~~
佢地2個都好好訓下!
下次要影底佢地d zzz 樣~留念~

升級   0%

該用戶從未簽到

Jelly 人….有無人 this wed 去探監ar???我約左丫joe ar~~~
To 比因..你上次話…如果run 左邊度+邊度..可以當係長全馬training ar?…
我都係唔train 跑山la…我咁論盡..我怕下次pk 真係毀容ar…………我都係唔要樂善個bag la…

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-2 12:33 發表
Jelly 人….有無人 this wed 去探監ar???我約左丫joe ar~~~
To 比因..你上次話…如果run 左邊度+邊度..可以當係長全馬training ar?…
我都係唔train 跑山la…我咁論盡..我怕下次pk 真係毀容ar……… ...

都好wor~!~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-2 12:35 發表

都好wor~!~~~

幫你 報名!

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-2 11:02 發表

你而家先浦頭, 係咪噚日攰得滯呀?
好開心今朝一來就有咁多靚相

宜家都仲有少少支力
星期6一番到屋企沖完涼就訓左10個鍾先起身

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-2 12:33 發表
我都係唔train 跑山la…我咁論盡..我怕下次pk 真係毀容ar…………我都係唔要樂善個bag la…

下次小心啲咪得囉, 差唔多個個都pk過啦, 連batbat都pk過, 唔好咁快就話唔玩啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2010-8-2 13:45 發表

宜家都仲有少少支力
星期6一番到屋企沖完涼就訓左10個鍾先起身

你又几好瞓喎, 我都係瞓返8個鐘咗.....

升級   0%

該用戶從未簽到

" />" /> 我都係唔train 跑山la…我咁論盡..我怕下次pk 真係毀容ar……… ...

你不嬲都係論盡 ,pk 依架野個個都會架la. 睇你p多p小者 ....
甘易放棄 ,5似你lor ~~~高材生
train 多d , 跌慣未5怕lor ..

升級   61.1%

該用戶從未簽到

" />" /> 我都係唔train 跑山la…我咁論盡..我怕下次pk 真係毀容ar……… ...

我既意思係, 你跑得完個段路, 你出賽跑全馬, 絕對夠韌力完成到, 但係未必會快.

我再查探下邊度儲物先, 因為咁玩法既話唔適合係跑馬地起步 (會有一大段路重覆)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-2 19:37 發表

我既意思係, 你跑得完個段路, 你出賽跑全馬, 絕對夠韌力完成到, 但係未必會快.

我再查探下邊度儲物先, 因為咁玩法既話唔適合係跑馬地起步 (會有一大段路重覆)

丫..我都可以寄存d 野在gym 場.....之後可以白白wor..

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

尋日響屯門密會o者o厘隊長, 原來仲有遺言未講
    下課o者o厘仔去邊呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-2 19:37 發表

比比:
    lee d全馬training我都岩wor.....
    我都想練習下全馬呀...