香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-6 12:21 發表
HONEY 活+cat~
應承左去飲茶茶..之後去海岸公園ma…你地行得開心d la…
為左個樂善bag.. 我要提早溫書la~ 之後既6-日都忙…..跟唔到jelly 仔la..你地要努力d la…

VV好似講到say goodbye咁
要暫別樂壇~~~d fans會好唔捨得~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-6 12:41 發表

菲菲 ~~明天食早餐呢 .. 係深水步咩出口ar ? 係未一出就見到ka la

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-6 10:16 發表
Catcat..我問左joejoe la..佢sat 會去wor…咁你鉗實佢唔好走失ar
仲有………帶定2個你d “忌廉賓” ar…..小心上路…

我又點會走失呀~~
其實我星期三晚都諗到點解Batbat係鄭植之回程一刻會見唔到我,因為Batbat應該由馬路直接左轉入橋,跑到橋篤轉頭接馬路返歸,我係Batbat後面都有一段距離,冇留意佢咁走,所以就照我自己以往跑去西貢咁,一野就沿馬路轉咗個髮夾彎嚟到橋底,跟著周圍望,望唔見Batbat,等咗大概20sec,就睇到Batbat回程由橋面轉回馬路果一刻,咁我就沿住橋嘅羅旋梯級上橋接馬路跑回程囉~~
咁我當日失蹤之謎清楚晒呱~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-6 12:44 發表

菲菲 ~~明天食早餐呢 .. 係深水步咩出口ar ? 係未一出就見到ka la

我都唔知咩出口呢, 好似係c, 但係向嘉頓果邊方向行就會見到~~~
睇下張map: http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=27207&mapType=1

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-6 12:48 發表

我都唔知咩出口呢, 好似係c, 但係向嘉頓果邊方向行就會見到~~~
睇下張map: http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=27207&mapType=1

c1出口一路直去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2010-8-6 12:45 發表

我又點會走失呀~~
其實我星期三晚都諗到點解Batbat係鄭植之回程一刻會見唔到我,因為Batbat應該由馬路直接左轉入橋,跑到橋篤轉頭接馬路返歸,我係Batbat後面都有一段距離,冇留意佢咁走,所以就照我自己以往跑 ...

Joejoejoejoejoe….
Owowohahahhahahha..你太敏感la..我唔係話你走失ar..係話catcat 小心走失ar..
你你你打成篇論文出來咁~~~e + 就真係懷疑你當日………..真係走失左la…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2010-8-6 13:23 發表

c1出口一路直去

唔該街坊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2010-8-6 13:23 發表

c1出口一路直去

thanks ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-6 13:50 發表

Joejoejoejoejoe….
Owowohahahhahahha..你太敏感la..我唔係話你走失ar..係話catcat 小心走失ar..
你你你…打成篇論文出來咁~~~我e + 就真係懷疑你當日………..真係走失左la…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-6 12:41 發表

要暫別樂壇~~~d fans會好唔捨得~~~

OF COURSE NOT LA..
我咁鬼爰你地點捨得say goodbye ?
不過如果個個weekend 都出左去威11..我就c ka la..
再者上次一役……………………….我發覺.我地既距離實在太遠la….鳴鳴鳴….

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-6 14:05 發表

我咁鬼爰你地…點捨得say goodbye 呢?
不過如果個個weekend 都出左去威…到11月..我就c 得ka la..
再者…上次一役……………………….我發覺.我地既距離實在太遠la….鳴鳴鳴…." />" />hjgh ...

上次明明俾你哋support team界咗几嘢架喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-6 14:03 發表

thanks ~~

活買左新鞋未呀?
你再係咁露d瘀甲出來, 影响市容呀~~~
果日同你講$249果對係咁樣:

升級   0%

該用戶從未簽到

各位街坊注意, 因為長沙灣都有另外一間翠河,
如果明天出席操山同早餐團, 唔好去錯
係深水埗C1出口直行近大埔道果間翠河

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-6 14:18 發表

活買左新鞋未呀?
你再係咁露d瘀甲出來, 影响市容呀~~~" />" />
果日同你講$249果對係咁樣:

咩者 ~~
琴晚想去buy . 但好攰無去ar
聽日同你地行完山, or sunday 去buy lor
你著41.5 ar ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-6 14:43 發表
" />" /> 各位街坊注意, 因為長沙灣都有另外一間翠河,
如果明天出席操山同早餐團, 唔好去錯
係深水埗C1出口直行近大埔道果間翠河

明天開定手機ar .我怕5識路

升級   61.1%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-8-6 14:05 發表

我咁鬼爰你地…點捨得say goodbye 呢?
不過如果個個weekend 都出左去威…到11月..我就c 得ka la..
再者…上次一役……………………….我發覺.我地既距離實在太遠la….鳴鳴鳴…." />" />hjgh ...

知道距離遠就諗辦法拉近距離 .....
but ,讀書要緊 .........你加油la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-6 14:50 發表

咩者 ~~
琴晚想去buy . 但好攰無去ar
聽日同你地行完山, or sunday 去buy lor
你著41.5 ar ??

42.5
我check返我對aero8係40.5only

升級   0%

該用戶從未簽到