香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

埋來看啦喂....

http://ishare.iask.sina.com.cn/f/9643804.html
pw: tko20100829

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-9-4 07:50 PM 發表
食豬大腸係好唔健康架, 唔好再食喇!jg" />" />h

haha.. 我吃得起

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-9-4 09:52 PM 發表

今日早上真係好小人行山,基本上沿途都5見有其他行山人士.直至中午時份先見到有人氣 
話難行5係lor. 至於冰堡佢點解難鞋,就由佢自己講喇
你地聽日行一定要注意及小心d 路 , 因草太高會遮 ...

著返條長褲會5會好D呀?? 我都怕"舔"野

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 2010-9-4 10:36 PM 發表
明天條路我唔熟識,各位ching要放慢些少.就一就

i printed maps for easy reference.
原帖由 iceberg99 於 2010-9-4 10:46 PM 發表

可以話俾你聽着長褲一定唔會俾草介親
(俾自己人介除外)

D草真的錦恐怖???

升級   9.35%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

http://ishare.iask.sina.com.cn/f/9870805.html

photos about 樂善盃 route pre-trip in 5 Sep 2010

pw: tko20100905

升級   9.35%

該用戶從未簽到

今晚同猿球跑街, 邊聽歌, 慢慢來, 跑得好舒服. 完了回家, 隊支cola, 先沖個熱水再+冷水, 扒埋啊媽D靓飯.
滿足啦.
TKOSG - Lohas Park - UST - Home.
20x km within 2 hrs
收貨. " />" />

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-9-10 10:46 PM 發表

毋懼風雨, 勇氣可嘉!

但點都要報下平安, 唔好令家人/大家擔心!

這樣的天氣真的不行啊, even 停雨, 山路都10分危險. 應該會下來吧...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-9-11 01:47 AM 發表
今晚證實長跑網既跑友個個都係心地善良, 孝順父母既好市民, 因為冇理由幾乎每秒鐘一個雷, 劈足成兩個鐘都劈唔中佢地, 全部有手有腳, D頭髮冇濃到落返晒嚟!

等緊佢地既時候, 見到有架消防車經過, 仲以係 ...

長跑網出品, 必屬佳品.
看來, 大家平素行事待人都10分端正

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 猿球 於 2010-9-11 08:24 AM 發表
如果天氣都係冇改善
我看k隊今晚唔上山比較好

file:///C:/DOCUME%7E1/WS08/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/WS08/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png
看反個雨量圖
http://www.hko.gov.hk/contentc.htm

建議:
1. 明天跑hybird - TKO 將軍O大大圈
2. TKO - Sai Kung - TKO
day walk

點看啊?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

Bolo ching confirmed the revised route.

staff from TKOSG mentioned that locks could be borrowed with opening time at 6:30am tmr.

TKOSG tel no. 21771255
-----------
how about we run on street route (mainly) instead of trail ? and night-walk will be postphoned to next weekend?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

看反bolo ching 賣C油個樣子 on peak of Needle hill

有人話 Bolo 似叮噹......

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 bolo 於 2010-9-11 09:01 PM 發表
此情留得千載笑
此境要搽萬金油

我念果時若帶備支"印度神油"+本愛X / X經, 一百幾十式, 外敷內服. 起雙飛 , work到你即時...
彈起身, 落針過草隊埋頂帽tim ~~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

http://picasaweb.google.com.hk/1 ... 0100912HybirdTKO02#

琴日D 相 20100912 Hybird TKO

http://connect.garmin.com/activity/48601672
GPS record by
馬拉

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-9-13 11:12 AM 發表
相簿條 Link 有錯,大家請用呢條 Link:
http://picasaweb.google.com.hk/117167796278135086087/20100912HybirdTKO#

舊Link 會出現以下錯誤訊息:

糟糕...沒東西可以顯示,這可能是因為您無權觀看相片,或 ...

thank 哈利 for yr correction

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2010-9-13 01:55 PM 發表
亞盥主大人,第101張係乜來既,點解我睇唔到??

系路人行過都之咩是ga la

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-9-13 10:30 PM 發表
馬拉同猿球好勤力, 一定會多勞多得.

猿球起科大搵唔搵到finewong?

他邊系啊, 去看學生妹就真啦

原帖由 kk52 於 2010-9-13 11:47 PM 發表

lokfung ching 你好, 原來當晚第一隊見到的行山隊是你們.
心想以為有其他操山隊在逆走而已, 原來亦都係評估後撒離的.
可能太眼訓 , 自己淨係記得一齊起步o既外藉人仕吧.
仲有兩個月, 希望天氣會好D吧, 加 ...

ching 你要練多D抗睏力先得woh....
--------------------------------------------------

吹雞(如果好天就去馬):
TKOSG - Lohas park - UST - TKOSG @ 6:30pm

出席:
1.猿球
2.Desmond
3.你你...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-9-14 10:46 PM 發表
今week不如行4-8 or 5-10 ........

good..

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2010-9-15 10:40 PM 發表
是日再加操:將軍澳運動場-日出康城-科技大學-運動場
出席:馬拉、猿球、16仔、大雄老總
路線同前日一樣,晚上6:45將軍澳運動場起跑,到日出康城折回,再經坑口道,清水灣道,銀影路直跑入科技大學,到海邊折回經大學道,大埔仔清水灣道回運動場,全程17km,用時1:46。比前日快左8分鐘
今日16仔著左件紅跑背心,知道實不簡單,點知未到康城已開始放火,扯到我同猿球氣都咳埋,到科大門口回程時,突然見到大雄老總起度出現,原來特當中途突擊,四個人一才跑回程,時間比前日快左8分鐘,因有事我在運動場收工,老總、猿球、16仔、仲繼續跑去澳景,佢地幾個真係勁勁勁!

有無GPS record aar?? 可以比較下.ghu" />" />jg
推1推泥地, 琴晚跑得暢快, 喝得到喉到肺.一字敝之: 正 " />" />
多謝班兄弟傍住, 10 fun 難得
captain 對腳train up 左, 拍住他跑, 好好pacing" />" />