香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

早ar jelly 仔~~
我好番好多la…但係我都無食辣麵 wor~~~~
e + 唔係喉嚨痛la..係手痛~禽晚爬爬整到爆左缸~真係太論盡…好在有馬王頂住~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-30 10:32 發表

" />" />" />" /> 我都唔敢包我一定覆....因為我果陣電話都無開" />" />" />" />
如果你知我地果陣几咁狼狽" />" />" />" /> , 你唔會怪vv既, 佢咁既身世, 行行下拖鞋都甩埋, 又抽住對波鞋

鳴鳴..係law係law...好狼狽ar~~~~~
雖然我地偶到幾位好心人..載我地去van 仔站~元朗運動場..成個水塘咁..
我以為好醒學小華韃拖..點知比唔知咩 "click" 一 "click"...拖都甩埋...
你last 一個call 時.我在白白中..一出來.你丫4已經馬上找我來聽la..kekek.佢服務真有效率!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-30 13:25 發表

weiweiwei ~~~果位5係我亞四 .你上次甘叫佢我我跟你叫者. " />" />
至於踢拖.你又無小華靈活ge身手 . 你就5好學人la .." />" />

佢佢佢~~真係好身手ar.....全程佢遮我切退...........................但佢對拖達d 水達到上我個頭咁高...
不過真係多得有佢..唔係我一早都濕晒lu...佢把遮又大又重真係難為佢仲走咁長路!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-30 16:07 發表

佢平時帶生果上山都係甘la..依d對佢來 講濕濕碎 " />" />

佢好堅ar...帶左好多好多生果..行行下...佢見要等等大家.有個空檔.又唔知在那裡找到個啤梨出來食.... 長食長有...

升級   0%

該用戶從未簽到

哎唷~~~~~ ..真係太sexy la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

午安ar jelly 們....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-31 17:05 發表
其他 jelly 隊員好似成日無現身, 唔會一場大雨病晒下話. . . .

JELLY 仔身體咁好~~小小雨邊有樹KA~
佢地應該係忙.. 忙著PLAN 下次行程..HOHOO

升級   0%

該用戶從未簽到

OWOW…獅子山~吹返轉頭ar~~~
cc 你係行9,10 定樂善ka????

升級   0%

該用戶從未簽到

o…jelly 下星期再戰7-10 aR?
我要執行李…來唔到la…你地要努力
希望e2日落晒d 雨.咁你地就可以夜行la..

o..~~~.look look 個日歷…..下次有機會再行..已經係10月中-尾la…你地4jelly 要多多努力la..下次見面要傾下d details la~

升級   0%

該用戶從未簽到

o..唔係月尾ar..14號走人la~  今日起計..仲有12日咋
到e+好多野都未confirm...hotel 果d 打算見步行步..
好多野都未buy..只係list out 左...我個"口急"問人借左又未去拎..有幾大都未知~

升級   0%

該用戶從未簽到

活活....
去13日ma...你都唔關心人既..人地講左n 次la..
其實13/9 我就閃ka la..
總之保持心情開朗應該問題不大..
你放心la..今次大把人照顧.好多野我都好少理~~紅景天 (抗高反藥)都有人買定比我食!
今次我可以做番個大老爺, q 埋對手咩都唔理~kekekek

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-9-2 11:54 發表

咩JACK~~老人家5記甘多喇 . 數數手指26/9 返來LA ......
你有甘多亞4 幫你未好LOR . 比你指...KAKKA

點敢叫佢地丫4~~~不過有人plan我就樂得唔洗好似上次咁..又要plan 又要book…諗諗下上次我真係做人丫4ma~連黑超都要同佢地buy .

wor..sat ar 活活? 行咩路線ar???哎呀..我想早d 走人..未必行畢全程ar…我要早少少回家變身ar..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-9-2 12:01 發表

我見多數人用直柄喎, 我自己果支就7字....
我自己覺得直柄上山借力好d, 7字就平路/落山順手d....
不過我都少用....問埋其他用家先啦

X2~我2支都係7字.
第1次用...搞到d手指同前臂….累到抽根…..
之後去旅行用..c ..成日督左入d ”la” ..dc
自此之後...2支野都比我珍藏起黎..
上次山藝帶去都無用la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-9-2 12:25 發表

會行 樂善條路ar ~~~.你想早小小走人 ?..
得la.我地早d 行 8點 ok?
7個鍾 3點都行完la. 你5好帶太多野去.   

OK..3點岩晒我~~

你地帶唔帶3白白ka??
如果唔白..我帶2L水 + 包包  only..不太重!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-9-2 12:29 發表

行山杖幾好用架, 上年行雪山不知幾幫到我手.
無人叫你眼界甘 篤石時甘準成 篤左落d "la" 到架   
你今次帶埋去la. 包你有用

OWOWO..我仲記憶猶新~
我唔係好眼界AR...果度叫石林..全部都係D圓波波既石..好易就督中~真係扑C 都唔知咩事....扑左幾次之後我都收起佢唔用..

e..今次真係反而會帶去WOR..因為 行布宮要上900級樓梯..督督下好似C服D
不過會問人借支直..我要果支直杖個頂係可以上 部相機上去..當腳架用..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-9-2 12:41 發表

你令部大機去ar~~~小心d . 影多d靚相比我地look ar
呵~~~傳說中ge "石林 " vv 你都可以爬到上去 .你好勁wor

梗係大機LA...E +仲諗緊帶咩鏡......

車...果度應該唔係"傳說中"既石林..大陸好多地方, 有一大堆石都叫石林KA LA~
一D 都唔勁..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-9-2 12:43 發表
我地應該去番ssp 果邊say. 5好係e到攪住 jelly 仔佢地做生意

近日生意唔係咁好.... .你得閒來SSP OR JELLY 撐下場LA~~~菲菲 + CATCAT 都應該無任歡迎既..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-9-3 11:37 發表

咁.............十卜係咪都係時候出動?
calling...........................vv隊長~~

CC..下星期我同cat 都來唔到la..
佢地一家大小....靠晒你la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

hohoh...你要代我"目及"實佢地有無偷懶呢.~~

btw..cc 明天係唔係行ka?

升級   0%

該用戶從未簽到

但e+仲係好大雨wor....