香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

OF COURSE NOT LA..
我咁鬼爰你地點捨得say goodbye ?
不過如果個個weekend 都出左去威11..我就c ka la..
再者上次一役……………………….我發覺.我地既距離實在太遠la….鳴鳴鳴….

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-6 15:21 發表

yes, 見佢咁抵就買

菲菲ar...新鞋仔就跑咁長..唔好wor..好易傷腳wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 快活人 於 2010-8-6 14:50 發表

咩者 ~~
琴晚想去buy . 但好

WOOW…你仲係著對夾腳指去ar????你你你…..我都無眼睇你la..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-6 15:44 發表
thanks vv, 我都係見聽日無咁長途試下新鞋
活活就......我都無眼睇啦

你地唔係行成2x k 咩???!!!
你你你..
又想學d 人....拖隻爛腳跑..係唔係?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-6 16:49 發表
ooo~~ 我d 腳指一年脫兩次 ,就來5出甲 la...
所以明天會著 8 仔出來行住先 . 一定5會再撞庝

honey 你你你你點解一年脫2次腳指ka????????????!!!

咁至抵錫ka ma….8仔都cd…明天小心有大雨ar…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-8-6 19:51 發表
Mizuno Aero 8?

YES!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-7 21:21 發表
今日行得好好, 行埋第6段數埋都快過1/7/2010第一課成90分鐘.

不過對新鞋仲係好硬!

好勁ar 你地... 時間越來越好lu~

升級   0%

該用戶從未簽到

yeah...今日行完...終於可以食個綿綿冰...............好開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日著住短袖3去........唔記得會著背心跑....成條arm 無搽防晒.....e + 膊頭晒到又紅又興.... ...激死!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-8 00:24 發表

重小小好過腳板痛 . thanks 你ar sue姐

o...8仔都腳板痛ar?係唔係太新咋..
查實....我對aero 7~~~我都係著到腳跛..之後無著佢跑lu~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-8 09:12 發表

但係你臨落山搽落手個2 "pat" 大 "pat" 到搽埋腳都仲得

第8段晒到痛至搽~~搽1L 都無用LA~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-8 21:47 發表
參考左擒晚TKO K隊既驚險情節之後, 我有咁既看法:

過往我地操山, 注意力似乎太過集中係原定路線上面, 對各條退出路線的認識都唔算太多.
當遇到好次K隊既情況時, 未必可以快速果段地作出正確決定.

不過暫時我 ...

我今日明白......退出路線有幾緊要LA... ...
我下午..又走左行6-8段
我以為....我以為.........禽日行完..都好似好易認之嘛條路...
點知~~6段都走錯左3次丫...
搞下搞下...行到7段都成6點LA..
見咁晏~咪跟D 去"城門主霸"既牌行LAW...以為好快走到..
WOOW..好似去左迷宮咁~行來行去都見個去"往鉛礦X"個牌..又見唔到麥徑果個石牌仔WOR..
好在最後行到成7點半至出到VAN 仔站~
第1次帶隊就咁~~~下次都無人吼我D 團LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-9 09:03 發表
jelly仔早晨啦~~~

星期六個個都行得好好呀,sue sue特登出黎過料真係唔話得啦~" />" />
老麥第8段上大霧山波波個條路,真係唔係人甘品................
" />" />

早ar jelly 仔..
我反而覺得7段金d wor!
果個針山...上到頂再望落山..有d 似坐過山車

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2010-8-9 09:58 發表

vv 星期六行完星期日又行?hgjD088" />" />hj

唔好搵妳帶路~~  好危險....

果日我明明記得...只係一條路..又有牌..好易認KA
去到...好似行來行去都係果度咁..
好在團友唔知KEKEKEK

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-9 10:11 發表

迷女郎

升級   0%

該用戶從未簽到

BATBAT+菲菲
我一早應承帶隊去馬C洲...我怕唔記得點去MA~上次去都好似幾個月前...咪諗住6-8 LAW...話晒禽日至去完又近我屋企...無奶油.........
我以為..行完6段.D 團友會收手KA LA...點知DRINK 完個可樂..見個牌行衛徑仲話要行WOR .....咁果邊我仲唔懂LA...咪行番7段LAW..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-9 10:46 發表

hohoh~~~~
佢地今次又5c 點鞭策..... 比我預期好好多.
起碼vv5會累到5願行先喇. 佢好叻ar . 每次小休都係休10令秒又可以行番.
cat 仲勁 佢無咩點小休過tim ar

但我一上斜都扯晒蝦WOR..
CATCAT就真係緊LA...個BAG 又自己揹..又無咩休..

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-9 10:23 發表
星期六天陰無雨, 行6-8比1/7行果次輕鬆

d photo 好正AR..可惜欠左隊長AR

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2010-8-9 10:58 發表

老麥6段都走失咁多次?vv你有冇事前睇過張map先行呀?
行多D山啦(係要自己認路果隻),認多D山形地勢方向,試多D不同

無睇MAP AR..我睇左"行山王"咋.....
我一下車......入錯左個入口......我以為係一落車果個位AR....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-8-9 11:11 發表
菲菲d pic好靚呀...
影我 我地4個女仔d腳好幼好滑wor--->1d"啦"都無" />" />