香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大力蘇
打印 上一主題 下一主題

2010.11.28 聯合國兒童基金會慈善跑 UNICEF Charity Run (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   26.84%

該用戶從未簽到

Tommy,我未講比我女朋友聽,亦唔知佢有無靜靜雞上網睇,名次足足少左8名咁多,唔知有無價講...=_=,如果佢由我剩餘二日練跑時間縮到得返一日,渣打10K我都唔知點算,希望我可以上訴得席啦>.<

升級   26.84%

該用戶從未簽到

Terry兄,我一星期陪得我女友一日,我都覺得對佢唔住,我依家除了跑兩晚,一星期入面仲有打兩晚羽毛球,踢一晚波,我既行為已經好浪子ga啦...

升級   26.84%

該用戶從未簽到

Blurmax/我之前都諗到啦~佢玩兩三次就無左下文...枉我買左套YY裝備比佢,買比佢對粉紅色tarther佢就用黎出街著>.<
econecon/我成功上訴,嘉玲比多一次機會我,渣打sub45就可以繼續玩~hehe,今次我要跑甩腳~

升級   26.84%

該用戶從未簽到

得得地,係囉,早知我唔報挑戰組,報一組二組果d啦,我睇過d時間,我會有頭幾名,咁就可以過骨,但係我又想問,點解d人鐘意報挑戰組多d呢?係咪賽道無咁塞人原故?我報挑戰組係因為想早d跑完早d走,同埋挑戰組個名型d...

升級   26.84%

該用戶從未簽到

都係挑戰組,今次我精啦...唔玩名次玩時間,仲要講明個人時間~hehe

升級   26.84%

該用戶從未簽到

得得地,咁我真係要努力d啦!thank you^^