香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大力蘇
打印 上一主題 下一主題

2010.11.28 聯合國兒童基金會慈善跑 UNICEF Charity Run (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

佢有 [吹] !   
    朝偉 以戒煙做交換條件, 可以換跑步日數, 或者跑多次比賽決勝負, (搵過易啲冇乜人玩嘅賽仔, 有機會偷雞跑好啲嘅名次)......

原帖由 官塘朝偉 於 2010-12-1 16:11 發表
    Terry兄,我一星期陪得我女友一日,我都覺得對佢唔住,我依家除了跑兩晚,一星期入面仲有打兩晚羽毛球,踢一晚波,我既行為已經好浪子ga啦...

咁又真係 [責駛] 啲......   

原帖由 econecon 於 2010-12-1 22:02 發表
    佢女朋友應該係官塘嘉玲

爆笑 !   

原帖由 tommyleung 於 2010-12-1 16:58 發表
    張半馬證書有咩用?

試吓搵工得唔得 ?       (joking)
    或者撞啱老細有跑開半馬全馬, 一定會欣賞你 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 官塘朝偉 於 2010-12-1 23:23 發表
    Blurmax/我之前都諗到啦~佢玩兩三次就無左下文...枉我買左套YY裝備比佢,買比佢對粉紅色tarther佢就用黎出街著>.<
    econecon/我成功上訴,嘉玲比多一次機會我,渣打sub45就可以繼續玩~hehe,今次我要跑甩腳~

渣打跑邊組 ?

記得要早啲上線企前啲, 如果唔係塞人就大鑊.
    渣打都有少少斜, 不過同 Unicef 應該差唔遠, 難唔到你.   

Good luck !   

升級   0%

擦汗

原帖由 官塘朝偉 於 2010-12-1 23:32 發表
    得得地,係囉,早知我唔報挑戰組,報一組二組果d啦,我睇過d時間,我會有頭幾名,咁就可以過骨,但係我又想問,點解d人鐘意報挑戰組多d呢?係咪賽道無咁塞人原故?我報挑戰組係因為想早d跑完早d走,同埋挑戰組個名型 ...

第一次跑渣馬/第一個10km, 我係報 [一組],
    我都比較早上線, 同埋第一次跑, 唔跑得好快, 都 okay.
    但係, 自此之後, 就乜都報[挑戰組], 有時想做時間, 係咪都企前啲.
    其實我都係好怕塞人.   

原帖由 官塘朝偉 於 2010-12-1 23:35 發表
    都係挑戰組,今次我精啦...唔玩名次玩時間,仲要講明個人時間~hehe

今次 [醒過劉醒] 啦 !   
    Keep 住練吓, 抽少啲煙, 早上線......   十拿九穩.   

升級   0%

擦汗

原帖由 econecon 於 2010-12-4 13:24 發表
    雖然唔算識你.但係覺得同你都幾好傾.希望有機會係跑完傾下計啦.我覺得我仲有進步空間,尤其係半馬(因為只係玩過1次) 

econecon,

多謝你另一留言鼓勵.
    我係見過你, 你係荃灣西嘅人 ?!   

原帖由 齋老味 於 2010-12-4 13:43 發表

跑完沙田半馬留係體院影下相先走啦!

我都係跑過一次
    我地應該可以再快d
    Unicef 時前段可能太快
    後段冇哂貨賣
    希望可以再練下耐力
    同埋斜係我弱點
    要加強練習!

我都想見吓齋老兄真人, 應該 fit 咗好多.   (不過, 以前冇見過, 冇得比賽.)   

舊年斜路係我死穴, 盡量跑有少少斜嘅地方,   (雖然都唔係好多唔係好斜)
    今年都算有少少改善, 你都可以有進步架 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 齋老味 於 2010-12-4 16:06 發表
    得兄跑唔跑沙田半馬?
    跑完影下相?

跑呀 !
    跟 Daniel 師兄隊際.

我都想睇吓平路, 可以做到乜嘢成績.   
    嗰日會著網衫, 可以埋嚟影相.   

(Mizuno 半馬, 郵寄可能報到.)

升級   0%

擦汗

原帖由 齋老味 於 2010-12-4 18:00 發表
    到時係咪會有長跑網banner一齊影相架?

應該會係.
    好似場場都有, 哩日咁多隊出戰, 梗有啦 !

原帖由 econecon 於 2010-12-4 22:41 發表
    你幾時見過我? 港島西既人呀我係.

係咩 ? 攪錯咗.   

升級   0%

擦汗

原帖由 得得地 於 2010-12-4 23:54 發表
    好似場場都有, 哩日咁多隊出戰, 梗有啦 !
    原帖由 齋老味 於 2010-12-5 00:38 發表
    次次我都見唔到...........  
    原帖由 tommyleung 於 2010-12-7 12:37 發表
    又真係唔多覺有banner..

石門嗰日太多賽事, banner 過咗去飛鵝山.   
    12月12日 / 12月19日 應該會有 !