香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

nc 跑步blog

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-14 22:12 發表
10/12/08 (三) - 8.9k - 7線 x 20

2'37"/2'45"/2'46"/2'45"/2'58"/2'51"/3'01"/3'00"/2'55"/3'01"/2'55"/2'55"/2'51"/2'52"/2'58"/2'51"/2'47"/2'49"/2'46"/2'46"  Total: 57'19"34

12/12/08 (五) - Temp ...

nc ctse:
練跑23K呢個時間幾好呀,第二日即刻可以跑返,咁證明仲未去盡,下次再跑半馬應該會有好大進步。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-1 15:20 發表

是錯覺!!! 近排好似患了冬天跑恐懼症 知道要迫自己了,謝謝schnix.係呢,有無興趣星期六過將軍澳消遙跑 (8.00am),鰂魚涌去也很快呢!!諗諗吧!!!

其實咁凍有時真係唔想跑架,我30/12跑完到而家都冇跑過啦。
今晚又係咁凍,仲諗緊放工跑唔跑好,跑又驚星期日回唔到,唔跑又怕冇狀態,真係頭痛。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-21 23:21 發表
經過2個星期的偷懶 - 病, 飯局, 凍的天氣, 冬眠, 一大把籍口. 今個星期回復跑步練習, 請大家幫吓手睇住隻大懶蛇... 唔好比佢訓咁耐!!

20/1/09 (二) 運動場外圈 (850 x 12) 10.2k
5'19"/5'29"/5'32"/5'21"/ ...

nc姐卒之出山啦....好呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-2 23:01 發表
上星期日在永安"東京"看到一對spacer斷碼7折 ($490), 即管試吓, 誰知又o岩喎, 結果沒有打算買spacer的, 卻帶了"他"回家

登錄/註冊後可看大圖

今天第一次帶他落場, 見見世面 ...

nc姐:
真係開心wor....又有新鞋著。
我本來都有諗過買新鞋,spacer都係其中一個選擇,不過而家決定咩鞋都唔買住,著爛使而家d鞋先再買。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-4 11:44 發表

大圍兄幾時開始識得慳家~~

cc:
咁我諗過度過之後....我地呢d level既業餘跑手,就算用到最好既鞋都唔會快得好多,不如節省d好過啦。