香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

練跑過程:跑步人生(再接再勵)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-3-30 15:56 發表
Nc CTSE..你既頭像很可愛
我未問他呀..稍後可以問問,不過,估佢興趣不大

nc ctse, 一齊努力,上次同一段路開頭都可勉強拍你跑
但宜家應該不能了

... 因為我已很慢了, 最近停了10天左右沒有跑過了, 小腿拉傷+膝蓋有d事, 今晚會第一次跑番, 希望ok啦!!!

最緊要跑得開心, 通快!!! 快慢不重要呢!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 16:06 發表

好久好久好久.....沒有三人行.
如果NC姐放慢少少就吓小妹, 我地不如三個拍住跑, 回憶吓舊事.
第一次約跑只得我地三個女子現身, 女會員十隻手指之內, 想不到.....不到一年有咁多女子跑友.

好呀, 三人行, 一同想當年, 又可以唱吓兒歌, 諗起都開心死
叮叮噹記住唔好跑得咁快, 唔好一支箭咁唔見o左... 等埋我老人家呀

升級   0%

該用戶從未簽到

redred姐, 最近怎樣呀?? 搬了屋沒有??? 有沒有跑步???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-21 22:12 發表
Redred超過個半個月冇上長跑網, 忙完上番嚟啦!
掛住妳啊!hgjD124" />" />hj  

我以為有半年添   不過, 我想她現在應該很忙了!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

redred姐真的很久沒見了. 腳傷好番8899了, 謝謝妳的問候.

閣下搬了出九龍沒有呀??? 是否觀塘區. 搬了後可相約埋叮叮噹去藍田晒草灣遊樂場一起跑!!!