香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

練跑過程:跑步人生(再接再勵)

升級   35.4%

該用戶從未簽到

哈哈..真係多謝大家既留言同幫我搵到1張靚相~
幾驚一張都無呀~thanks!!!

升級   35.4%

該用戶從未簽到

1月27日澤豐 > 碼頭
32'36"75
06'59"50<<<去到更衣室再入, 但見到路牌後折回..再入會去邊 ???
29'52"80...去左新壚m記買野食

2月8日渣打
自己計 :01:00"54
總名次 : 3175
性別名次 : 384
組別名次 : 162
大會時間 : 01:06:24
個人時間 : 01:00:48

氣氛無得頂, 不過耐無練跑,全程肚痛,不過見咁好氣氛,忍住跑返終點
出年再努力~~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

2月13日
渣打後..偷懶左好多
原本星期二跑..之後又諗星期四跑...最後變左星期五先跑
第7線
02'29"98 , 02'32"64 , 02'33"25 , 02'40"55 , 02'30"13 , 02'35"60
02'33"27 , 02'37"84 , 02'34"59 , 02'41"37 , 03' 17"19 , 02'46"51 , 03'09"28

oh....耐無跑..我竟然連最基本跑姿都忘記了...跑了頭幾個圈, 小腿好攰又緊...最後全程又腹痛

不過,最開心係遇到叮噹ctse,陪ctse 跑了幾個warm up..但ctse好野,一路跑一路講都可以...我差唔多巳經不似人形

希望好快又再見~~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-30 15:52 發表
redred姐, 努力加油呀 " />" />

期待4.30再上青公, 閣下蝦子餅來不來呀 " />" />  
Nc CTSE..你既頭像很可愛
我未問他呀..稍後可以問問,不過,估佢興趣不大

nc ctse, 一齊努力,上次同一段路開頭都可勉強拍你跑
但宜家應該不能了

升級   35.4%

該用戶從未簽到

又係出山時間了,前排忙私人事
一直都沒時間
或者跟叮噹ctse無給我既書提到
時間並不是沒有,
是決心唔夠,意志唔夠堅定

希望每次想偷懶時,都有返個練跑既決心
大家一齊努力

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-30 16:01 發表

... 因為我已很慢了, 最近停了10天左右沒有跑過了, 小腿拉傷+膝蓋有d事, 今晚會第一次跑番, 希望ok啦!!!

最緊要跑得開心, 通快!!! 快慢不重要呢!!!
OH...NC CTSE好好保重
祝ctse今晚練跑成功

相信ctse即使停半年都比我快呢~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 16:10 發表

未搬出去, 把握機會約我跑步.
約定妳十月一起報名2010渣打半馬, 報左名就有決心練跑架啦!
唔練跑, 到時跑得辛苦就真係考驗你的意志堅唔堅定囉!
哈..叮噹xtse依然好風趣
ctse修身如何,到時見到,我怕巳經認唔到你囉

半馬...到宜家都無諗過
仍然希望現多次10k先

升級   35.4%

該用戶從未簽到

4月2日 鄧記
今晚盡於決心重回跑道
跑了10k

開心的不是因為完成目標
而是因為能跑一群ching�ctse分享跑步樂趣,
如沒有你�妳們,我想一早放棄了
因為得到你們的支持,我才可以逹標,能認識你們真是非常開心

屯門友...希望係搬出去前可以再多約跑,實不捨得,因你們太好了
今晚多謝平兄,平嫂,anson,ken兄,明兄..還大有一位ching陪跑多圈(不好意思,忘了名字)
也很開心見到7兄,蔡兄,還有charson(祝你高考有非常好成績)
(如有遺漏,不好意思)

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag 於 2009-3-30 16:30 發表
redred師姐,仲有9個月時間,大把時間練呀。上半馬唔係無可能!
ching..我明白是決心問題
不過暫時我仍希望玩多次10k
到有時間加操時才玩半馬
多謝ching 鼓勵

升級   35.4%

該用戶從未簽到

kccku, thanks 你
不過半馬..對我太大挑戰
今天10k巳跑到死死下 >_<”

升級   35.4%

該用戶從未簽到

今晚真係好多謝wong sir 既特別賜教,獲益良多