香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大雄2009
打印 上一主題 下一主題

2012TKO毅行齊齊玩

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2011-11-22 07:43 AM 發表
走左咁多年毅行,一直都係走三十開外,從來唔明白如何做到二十多或十多小時
今次有幸十卜一小段,真係我嘅榮幸。多謝你地俾呢個機會我。

特別多謝大師兄,冇你真係攪唔掂,又跟走又揸車,又接人。讚!

下年我地support 返你埋得lor... heheeee..
多得你同通利幫我地帶錦多野, 先可以系1,2段save錦多體力.
系度, 再次向有份出力出$ge ching ctse 致1萬分多謝...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-11-25 10:51 PM 發表
TKO 0810 小隊 ~~ 排名 53 ~~~

下年要更上一層樓啦~~

ths la ar Jun
http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/export/sites/oxfam/files/news/OTW11_All_Team_Ranking_20111125.pdf

升級   9.35%

該用戶從未簽到

2011TKO毅行慶功活動建議

A) 11/12(星期日)樂善完左之後拉大隊去大坳門或收費燒烤場燒烤

B) 9/12(星期五)約7:00開始在大坳門或收費燒烤場燒烤

C) 下星期三晚(30/11)GATHERING跑後到某某酒家食任食火煱

人工智能表態: (誠意邀請新舊隊員及十卜參加)(最喜歡的選擇請擺起前面, 不能出席的日子請勿填寫)

例1: 叮噹 BCA (代表叮噹三天均可出席, 但佢既第一選擇係B, 第二選擇係C, 第三選擇係A)
例2: 靜儀 CB (代表靜儀只可於C及B兩個日子出席, 但佢既第一選擇係C, 第二選擇係B)

1. 大雄+靜儀:   ACB
2. iceberg:    ACB
3. 16: 唔洗就住就住,吃得放飲得爽就得ga la
4. 猿球:
5. R+Rebecca: C(肯定最多人出席, 唔駛左就右就), B(年年樂善都會在終點BBQ, 不需再另約)
6. 大師兄:
7. kk+豬豬:
8. 明師兄:
9. 車仔: AB
10. 活活: BC OR CB 都ok
11. 昌哥:
12. wallace:
13. 牛牛:
14. 敏儀:
15. 馬拉:
16. 哈利:   ACB
17. bolo:
18. rockie:
19. maylam:
20. 烏拉:

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2012-3-12 11:25 PM 發表
2012 TKO 毅行齊齊玩 組腳人工智能報到處

1. 大雄 (目標時間: 17:59:59)
2.
3.
4.
5.

------------------
有句話: "喉"婆守5到寡~~~

登錄/註冊後可看大圖

升級   9.35%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

兩年前咯構想,終於要還啦。認真挪你命三千└(^o^)┘