香港長跑網  - 長跑長友

樓主: alexywk
打印 上一主題 下一主題

2011.6.26 2011 奧運歡樂跑

升級   85.33%

該用戶從未簽到

收到啦!
舊年落大雨啊。

升級   85.33%

該用戶從未簽到

Email 仲方便 la.

升級   85.33%

該用戶從未簽到

天文台預報:

多雲,有驟雨及幾陣雷暴 。

!!!!

升級   85.33%

該用戶從未簽到

日期24/6
(星期五)
25/6
(星期六)
26/6
(星期日)
27/6
(星期一)
28/6
(星期二)
29/6
(星期三)
30/6
(星期四)
天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
有 幾 陣 驟 雨 。 日 間 短 暫 時 間 有 陽 光 。 短 暫 時 間 有 陽 光 及 有 幾 陣 驟 雨 。 短 暫 時 間 有 陽 光 及 有 幾 陣 驟 雨 。 大 致 多 雲 , 有 幾 陣 驟 雨 。 多 雲 , 有 幾 陣 驟 雨 。 多 雲 , 有 驟 雨 及 幾 陣 雷 暴 。 多 雲 , 有 驟 雨 及 幾 陣 雷 暴 。
東 南 風 5 級 , 初 時 離 岸 及 高 地 間 中 6 級 。 南 至 西 南 風 4 級 。 西 南 風 4 級 。 西 南 風 4 級 。 南 至 西 南 風 4 級 。 南 至 西 南 風 4 級 。 南 至 西 南 風 4 級 。
溫度(oC)2731273127312730273026292629
相對濕度(%)75 至 9575 至 9575 至 9580 至 9580 至 9580 至 9580 至 95

升級   85.33%

該用戶從未簽到

今天安排有點混亂:

約8時, 派TEE d工作人員話:號碼布已經派晒! 我即刻O嘴, 派晒!!!!??? 我問佢咁我點寄存行李? 佢話大會安排, 答唔到你。過一分鐘后, 我見到另一個工作人員話: 有啊! 收埋左。(極攪笑!!!!)

我陪個小朋友跑, 跑得慢, 紀念品COUNTER工作人員話, 紀念品毛巾派晒啦!!!!!

XYZ*&%$#!!!!!