香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: jogging_cat
打印 上一主題 下一主題

CatCat 跑步日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

CAT姐~~~~10月3日歸隊,當日係中秋節, 你會唔會來逍遙跑+特訓呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

Cat姐~好耐無見呀!睇到國內版見到你報名參加廈門全馬! 努力加油~ ! 我見有師兄/師姐去完土樓,好多地方值得拍照留念, Cat姐去到土樓影多D相番o黎呀

距離1月2日仲有2個月時間可以練習, 12月歸隊跑TKO長課訓練時再同你地一齊練習 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-11-6 08:06 發表
一、竞赛日期和地点
2010年1月2日(星期六)上午8:00,在厦门国际会展中心举行。
二、比赛路线:
(一)马拉松:从国 ...

3小時半馬, Cat姐一定無問題o既,今個星期逍遙有21K約跑,可能我要番工 ...Cat姐有時間支持一下呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-11-11 12:57 發表
唔喇,lee 個星期報咗十公里挑戰賽要留吓力阿。
3小時半馬係應該 ok o既,但跟住可以再跑幾多 k 就真唔知喇,我估上車既機會都好大吓,不過琴晚有 個師兄話廈門條賽道尾段好晒,如果跑得慢會好辛 ...

Cat姐星期日要加油呀~天氣轉涼,跑完之後記得加件風褸!!!

距離可以慢慢加上去o架o麻, Cat姐咁勤力~先征服半馬, 再挑戰更長距離

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-11-24 13:39 發表

cat, 妳都好勤力wohgj091" />" />hj r unicef 加油 ~~~~~~~加油, 預祝PB again , wow..............., 星期日打算由屋企行上荔景mtr站, 搭東涌頭班車ar, 妳呢?

X 2 Cat姐+Tarry ctse加油~~~~~~星期日見呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-11-25 13:34 發表
多謝 wing 姐,你有冇參加呀?

有呀~Cat姐! 星期日見啦~~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

無錯呀!Cat姐UNICEF成績好好,勤力操練沒有白費!全馬一定會順利完成,預祝Cat姐可以做到滿意成績,加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-12-19 17:23 發表
今日一早六點十五分就落九龍運動場既緩跑徑練長課,熱完身七點十分正式起跑。
終於跑咗 35.75k 時間 4 小時22 分41 秒。加埋跑返屋企果 1.5 k 總共跑咗 37.25k,好開心呀!
不過 ...

CAT姐好犀利呀!!!!!!!!!!! 37.25K,我諗我依家都跑唔到咁長, 距離廈門比賽時間唔太多, 你要好好休息下, 預祝你有滿意成績

升級   0%

該用戶從未簽到

Cat姐~祝您生日快樂! 預祝您廈馬全馬做到滿意成績! 長跑長有! 好好享受比賽氣氛

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜Cat姐完成廈門賽事!!!!!!!!!!! 好犀利呀!等你番HK分享賽後感受!!!!!!! 恭喜恭喜~