香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

你地好PRO

升級   42.63%

該用戶從未簽到

I use english-chinese dictionary to type chinese =P

在美國許多人跑馬拉松的目的只要完整. 許多人沒有訓練去跑然後損傷

但是你們個個似乎都好像跑的好快... training 好PRO

敬重敬重

Now I better pack... *_*
+1 0
上一篇︰14.12.2008 第七屆「樂善盃」30k 慈善賽下一篇︰女性減磅每周運動逾四小時

升級   42.63%

該用戶從未簽到

此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘)...

crazy!!!

I think my best 10KM is 57 minutes... and I did not run that in HK... I think I will be 2X slower in HK...

升級   42.63%

該用戶從未簽到

達標? Half Marathon in 1:30?

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-7-30 15:07 發表

不是,我的目標只是1小時50分內完成半馬而已。

That I can try too... hee.

Packed clothes and shoes, now computer and camera!

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 慢速小子 於 2008-7-30 16:09 發表

come back to hk ?

yes... flying in 6 hours.

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 daniel0415 於 2008-8-1 10:04 發表
其實我都想講好耐的了,45分10K都係初哥的話,那這個初哥的定義也太難了些吧。不過也正因睇到這句後,我就定下了要under 45分的目標,希望下半年的比賽中能達到。

Well I got a first hand experience while I was hiking today.  I'll share it with you guys later.