香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kennysze
打印 上一主題 下一主題

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-3-30 08:46 發表

阿貓:你竟然用呢個對付屎屎==>  
屎屎係小二既好朋友仔、好癲友仔、好屎仔....妳唔可以咁對佢gaghu" />" />jg ... (只有小二有特權"炳"佢!" />" /> ...咁你星期六去飲牛奶...「屎心D ...

原來屎屎係你好朋友仔阿...好彩仲末開爐.....不過佢成身牛油同胡椒粒.... 點算呀小二班長???

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-3-30 20:20 發表
大家記唔記得第一次參加O既公開跑步比賽係邊個? 哈! 我都幾誇張,第一次就膽粗粗報名07年的渣打全馬,和大家分享下這個故事先!!

第一次參加的公開跑步比賽,07年渣打馬拉松
之前說過,我在06年的7月開始為了減肥 ...

施蛇, 你身體好d末呀??? 係唔係施太的感冒菌搵你陪佢玩阿?

...聽完你0既跑吏...腦海浮現...."光輝歲月"
我決定隆重接受你的提議 : 參加下年的  渣半

升級   68.33%

該用戶從未簽到

屎屎...係唔係卑胡椒粒辣親条.利利 阿....去飲杯可樂就舒服番0既啦.

升級   68.33%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 chusiuyee 於 2012-3-30 22:58 發表
阿貓!如果你再蝦屎屎....小二就會出絕招==> (.....你要唔要試下.... 哈哈哈哈!) [/quot

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-3-31 00:15 發表

唔駛咁ga貓貓,最多都係

>>>>> 咁樣風險好似大D喎, 萬一真係唔小心踢走張久登仔...咪死硬
>>>>> 咁樣就安全+安心好多喎...最多卑小二摸摸屁屁嗦嗦油

升級   68.33%

該用戶從未簽到

施蛇今天病咗, 希望佢聽日精精神神好返晒啦.
近排身邊同事朋友家人, 都患傷風感冒了.
你哋要食多些奇異果+橙阿
屎屎  小二   晚安啦...聽日見你哋

升級   68.33%

該用戶從未簽到

施蛇...好厲害
又完成一個大賽事喇, 體驗又多咗經驗又胖咗啦

升級   68.33%

該用戶從未簽到

回復 539# 的帖子

施蛇...真係紅到冇朋友喎

升級   68.33%

該用戶從未簽到

施蛇, 謝謝你的分享, 日出 & 沿河的跑道實在令人舒暢到冇朋友阿  

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-4-12 09:37 發表

上斜冇落斜咁易受傷,除非係6番落下去。。" />" /> " />" />
練習時落斜時慢慢跑,又唔係比賽鬥快!" />" /> " />" />
落斜膝頭哥要曲,千奇唔好伸直!!

貓兄, 帶謢膝, 幇助大唔大阿?
我都中意爬斜, 唔中意落斜!!!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

老施,,,哈哈你居然會食咁多甜品, 仲以為雄性動物唔好甜品添
有我中意的牌子雪糕, 最愛的猪古力碎, 我至愛係薄荷味,
我今日冇跑, 聽日先去數天梯....

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-4-16 21:38 發表
Kenny Sir ,好似睇緊國家地理雜誌.....繼續呀∼!" />" />

Kenny Sir , 你夠晒料  出嗰本小二班長講的, 跑步逹人阿..
不如就 趁暑期籌備吓啦  相信大家會好熱烈支持的,

我哋貓界可以提供好多貓相片的, 我跑時常常遇見不少貓貓的.... 就咁話啦好唔好阿

升級   68.33%

該用戶從未簽到

施蛇早晨^_^
謝謝你分享濟州之跑。
令我上班車程洋溢大自然氣息^_^
仲有馬仔+狗仔的恬靜^_^

升級   68.33%

該用戶從未簽到

早晨施蛇^_^
終於見到你架單車啦。
支持你唔好喺西藏跑。
5•1不如你跑到其中一個集合點同大家來張合照
應應節,再跑返去同珊珊約會去街街阿^_^

升級   68.33%

該用戶從未簽到

施sir, 你都卑珊珊大人睇吓...跑片...跑相...啦...或者佢會感染到而跟你跑吓呢...話唔埋0既啵

升級   68.33%

該用戶從未簽到

攰到冇朋友

施Sir + 小二 : 感激你哋付出咁多心思和體力好感動

Joe + Jacky + 成成師兄 : 多謝你哋為大家加水

阿火 +  屎叔叔 : 多謝你哋拍攝.

陳豪兄 : 哈哈哈....多謝你的天使+魔鬼訓練,,,而家都好回味呢条正版天梯, 我又破咗自己記錄喇, 好興奮自信又大雙咗啦....期待你再搞爬山

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-5-7 11:23 發表
兩位女將阿貓同小二都好叻同有毅力 ! 貓貓以後上樓梯上山會易過食菜! (四腳扒扒上山另計..) " />" />

Sze Sir ...個西瓜同菠萝甜到入心...期待機場約跑! " />" />

跑完弟日...成身酸痛...後腳簡直好似卑人毒打過咁呀....酸痛 x 2 日呀

我希望踩晒       成条衞奕信徑

升級   68.33%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 kennysze 於 2012-5-13 12:33 發表

12年5月12日,今天與大B哥、Joe、Paul一同操衛奕遜徑,由油塘出發至城門水塘,再跑落荃灣

‎12年5月13日,早上由東涌站起步,跑到白芒村,沿奧運徑抵梅窩,之後再接去榆景灣。第一次到愉景灣,好有新鮮

施蛇你哋跑的衞徑係第幾段呀?  
典解阿Joe師兄冇着鞋呢?

榆景灣 跑線......又好吸引阿.....

升級   68.33%

該用戶從未簽到

施蛇, 真羡慕你, 日日跑, 時時都咁精神健康  
我而家先意會到 K隆星人的含義     

珊珊大人幾好丫麻?
澳門之旅順暢吧?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

哇,,,你今日的跑線都好吸引呀....仲可以落沙灘反水添