香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ahko
打印 上一主題 下一主題

吳浩康:目標係三個鐘之內完成『全馬』賽事

升級   0%

該用戶從未簽到

ching希望你成功啦,跑 sub 3 好似有 HK$1,000 獎金,加油。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2008-10-15 16:18 發表
吳浩康,似是有點高估自己的實力吧~~

唔止咁,佢應該低估咗跑馬拉松既難度。
又或者佢用咗一個好有邏輯既推算法,就係淨跑1K用咗4'15,咁一個全馬42.2K照乘咪可以2'59'xx完成。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-10-15 17:23 發表

Gills,

Coz U can complete a FM within 3 hrs and has no need to tell others mah!

x2 一定係咁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-10-17 08:52 發表
聽跑友說過長跑是不可能"認叻"的
因為幾個月後時間一出.....

吳浩康我地支持你
更加關注你個時間

113 days to go

Kin in Running

我仲想關注吓佢果日會唔會搭巴士。
啱啱又八咗佢d野,原來佢唔止索得,仲打得,但係就真係冇提過佢跑得。

以下內容節錄自維基百科網站 http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%90%B3%E6%B5%A9%E5%BA%B7#.E8.83.8C.E6.99.AF
2004年6月,吳浩康被警方從身上搜出共重0.42克可卡因,被判藏毒罪成,罰款5000元及留案底。逃過牢獄之災的吳浩康曾表示對藏毒一事感到後悔,並揚言會重新做人,遠離損友及宵禁。2005年7月,他被指在夜店毆打,被落案起訴,但法庭指證人口供前後矛盾,判吳浩康無罪釋放。當時有報道指吳父吳志安,綽號「Jimmy哥」,16歲時(1964年)在茶果嶺一酒樓內與人爭執,被人以生銹鉸剪插傷,自此開始習武學功夫,在區內出名打得,1971年與人毆鬥,被控蓄意傷人,未幾又因一宗劫案,被判刑約3年多。[

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-10-17 09:57 發表

唔知吳浩康有冇BLOG, 真係想同佢打氣下先得~
依家超級瘋狂地關注佢既一舉一動添~  " /> 嘻嘻嘻!

blog就搵唔到,如果真係想留言同佢打氣既可以去佢個歌迷會網站:
http://deepfansclub.marlito.com/index.php

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-9 13:51 發表
好野~跑得晒~~唔知咩時間喇

好野 X 7
唔止跑得使,仲跑得快過我。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-9 21:56 發表
話時話, 果幾條沙魚就係好野, 個沙魚頭都唔算輕, 又焗,
我尋日俾佢地界既時候, 同隔離唔識既跑手, 都話佢地仲可以跑到咁快, 犀利.  

batbat話佢地年年都有跑,都係大約跑3:45度~