香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 細明哥
打印 上一主題 下一主題

細明 ~跑步拾趣~

升級   66.4%

該用戶從未簽到

龍龍&OSCAR兄
大家一齊為長跑而努力啊...

升級   66.4%

該用戶從未簽到

DEE兄不如一齊跑啦!可以袋啲錢落我袋啊!!

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-9 23:54 發表
恭喜細明兄,半馬跑得好成績,...睇尼你對跑步感覺唔同左喎,,,
  我一直是享受跑步的樂趣,就算是比賽也不敢百分百盡力,(最多95%)因為太盡力好容易受傷...

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-2-10 01:25 發表
恭喜哂細明,渣打半馬跑出一個唔錯的成績...
比美記半馬還要快?那尋日是PB吧...^^
多謝哂曲奇師姐!!渣打半馬的確PB!!

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 hoihoi 於 2009-2-10 11:01 發表
恭喜細明哥完成第一個渣打半馬,今次你好彩無拍住小弟跑,如果唔係又拖慢咗你,
等我再努力操練,希望未來日子輿你再拍跳[如追到你的話]
我在三號幹線折回點見到你都跑得比較後!腳傷是不是沒好啊?

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-10 15:23 發表

你知唔個 5%好重要,要有所進步就要出埋個5% ,但係開心、輕鬆地享受跑步的樂趣,呢 5% 真係要收埋啦!
我就係無出呢5%,咁就係西隧被女界咗(快活人師姐)

升級   66.4%

該用戶從未簽到

嘩...睇小一陣就咁多POST....不過好笑過家有囍事....

升級   66.4%

該用戶從未簽到

12-02-2009   星期四  晚
渣打後懶咗,休息咗三日,是日鄧記沖圈,玩法200慢200快x5圈100慢300快x5圈為1set共做2set
唔記得帶錶,無記錄(是日發覺每個星期四已經成為屯門友聚腳地方)
14-02-2009   星期六  下午
是日相約由wongsir發起,白頭ching帶隊的大欖水塘環湖跑,全程26.5k,時間2小時41分,
全程風景秀麗,但路程極為辛苦,白ching講得啱,是磨練意志的好地方,幾位剛跑完馬拉松的
ching講,比跑全馬還辛苦,但鍾意跑步的人,就算跑完點辛苦,下次還會自動自覺地穿起跑鞋來....
15-02-2009   星期日  晚
藍地一工業區(慢跑)   7.5k   45'20

升級   66.4%

該用戶從未簽到

習慣夜瞓嘛...

升級   66.4%

該用戶從未簽到

近排有小小忙,我有跑架,不過懶咗啲無寫報告...

升級   66.4%

該用戶從未簽到

升級   66.4%

該用戶從未簽到

20/2   網友約跑青公  2'24"42
22/2   藍地一波羅山腳 24'47
          山腳一山頂       12'58  (步行落山 18'10)
          山腳一藍地       23'47
25/2   藍地<=>碼頭    1'20"37
28/2   鄧記 測試5k      23'06
2/3    鄧記  wong sir 帶領操圈第一課
7/3   藍地一工業村    34'39

升級   66.4%

該用戶從未簽到

長跑網真係好多監察員 近來比較忙,又少跑,所以無咩點寫..

升級   66.4%

該用戶從未簽到

近來比較忙,很小練跑可能要過多幾個月後再努力,
3月份祇跑過4,5次,大約跑咗6,70K左右,無咩記錄
依稀記得...
一次  荃- 屯
二次  鄧記沖圈
3月25日 藍地一碼頭  15.5K   1'18"30
4月5日   藍地一工業村 7.5K   36'36

升級   66.4%

該用戶從未簽到

4月12日  網友約跑  梅子林加越野賽道 約14k   時間 1'16"23

4月15日  藍地一工業村來回  7.5k                  時間35'01

4月19日  長跑網足球第一課    輸0:3