香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   4.74%

該用戶從未簽到

我是初來步到的新人,我都想參與此項比賽

各位ctse你們好,

我是今天剛加入的新人,請多多指教。
我都想嘗試參加此比賽,但我是一名比賽新丁,可否參加呢?
請問是否已滿額?
參加要提供什麽資料呢?
THX.

升級   4.74%

該用戶從未簽到

各位c tse 妳們好

多謝妳們欣勤的歡迎,

及多謝sue ctse 為本人代勞send info.THX. THX.

我志在參與,因我平日跑步都是慢跑的。所以今次对我是一項挑戰。真失禮

但我很喜歡團體活動,因為多人一齊玩一定很熱鬧及開心

請各c tse 多多指教

ps. 本人愚眛,請問團隊8k,我們有6人即每人跑多少呢謝謝

升級   4.74%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-2 20:53 發表

我比賽完次次都病, 上次15k同今次半馬都係咁, 大家唔知會唔會呢?

所以sorry呀今日先收到ctse pm
我都打算參加2月1日既8k, 但我時時間太慢喇, 恐怕連累ctse成績.....

hi 你好,

我都好慢,但志在開心。

升級   4.74%

該用戶從未簽到

1/ thx. Sue ctse all the things.
2/ 我是女子E组,schnix+yungung+cc ,多多指教
3/ 我工作是輪班的.通常星期一至五早上or晚上都OK.而六、日就沒有假放(但請預早通知給本人安排時間再作答覆)thx.
4/ 我住在九龍的,我有時會在九龍灣運動場練跑,E组ctse請提出地点及時間,大家再夾一夾吧。

升級   4.74%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-9 13:59 發表

我都係輪班,一係早上或下午...
我有時都會係九龍灣運動場練跑喎,唔知我地有無見過呢?" />" />

hi Qoo ctse, 其實我很小在九龍灣運動場跑的,因為與我家都有一段距離。
所以我平日在樓下公園跑下、行下,方便嗎。但就唔知跑了多少?

升級   4.74%

該用戶從未簽到

嘩!ee_tpk, Qoo ctse 好利害呀常常參與比賽。
我今次第一次參加比實,所以很開心呀。
如果可以一齊練跑,可加快我的速度。 我好慢架!
若唔兼棄一齊约時間跑呀,但本人的工作要輪班時間不定,所以大家要夾時間。

升級   4.74%

該用戶從未簽到

ee ctse 诮遙跑,如有穿褸你們會先放在那裡?

升級   4.74%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-16 12:36 發表
女子隊5組的報名費已過數hgjD124" />" />hj

THX. Sue ctse

升級   4.74%

該用戶從未簽到

sue ctse
恭喜恭喜!昇左做版主
& thanks for your's hand made gift
you're very nice & sweets

升級   4.74%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-20 11:34 發表
小妹有個不呈之請, 今次係長跑網出賽人數的pb (跑手+”2”公共85人),
想邀請大家當日在賽前(0830)及賽後影番張大合照, 希望大家能出席.
大家唔使怕搵唔到, 以我地綠色兵團的氣勢,
你地一入到場就會 ...

sue ctse,

請問怎樣買到綠戰衣呀?thx.

升級   4.74%

該用戶從未簽到

叮叮噹ctse,

i did. thx.