香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Wave Rider 12 入手 + 用後報告(純粹個人主觀意見)

升級   20%

該用戶從未簽到

周圍都有得賣Lu, 不過只有男裝嘅藍色

+1 0
上一篇︰貴網會否有意成為田總屬會呢?下一篇︰上海東麗杯馬拉松(半程)

升級   48.42%

該用戶從未簽到

This shop offers 25% discount from the original price $630 because I get the staff price but normally this shop offers 10% discount.

升級   80%

該用戶從未簽到

Which shop can provide your such attractive price ? ($470)

升級   48.42%

該用戶從未簽到

I bought the rider 12 in blue ($470) before Christmas and tried on Christmas Day and New Year Day for 16 km and 18 km practices respectively. As said by other Chings, I feel the shoes are more comfortable than other brands else. I hope the new shoes can make me have PB in the coming HM held by Standare Chartered Bank.

升級   41.58%

該用戶從未簽到

今次趟rider我覺得比之前11代硬左d
無咁軟熟
特別係後趾果到
唔知係咪加強左避震
有無師兄感覺到呢?
而且腳面修左
唔似之前11咁闊

雖然有左呢d問題
但都覺得幾好著^^"

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

今晚見到女裝 Rider 12

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 headcoach 於 2008-12-26 01:26 發表
    哈哈我對藍色rider 12一d事都無

師兄天熱時跑轉長課試下丫...嘻嘻...最初著2次我都冇事架.

升級   70%

該用戶從未簽到

哈哈我對藍色rider 12一d事都無

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kolohon 於 2008-12-25 00:11 發表

亞平c hing 我都是一樣,將新威老闆送個對襪印到黃咗

KOLOHON師兄,我仲慘,我個對襪不係免費既,仲係好貴好貴買番來..好心痛架

升級   5.2%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-24 22:21 發表

rider 12 個鞋墊上面mizuno字會褪色,印落隻襪度.

亞平c hing 我都是一樣,將新威老闆送個對襪印到黃咗

升級   0%

該用戶從未簽到

Ascis我都想,從未著過,唉..不過要等出年rider 12退休至得,
    我家地方淺窄,床下底已經爆滿,唔可以學瘋兄咁收係床下底...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-24 22:16 發表

安安師兄原來又係著creation,小弟已連續著過2代, creation 7 & 8 , 岩岩轉左 rider 12 ,
    感覺轉變好多,雙鞋比 creation 輕身好多,師兄你都買對試下啦.

平兄, creation我都着過8, 9,  買10係半跑半行, 貪佢夠舒服.

rider我都有着過10.11, 用嚟跑無可否認比較輕及軟, 未買...

...皆因心思思想整對ascis試吓.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 musclehead 於 2008-12-24 12:14 發表
    [全因換左Ortholle做鞋"戰"]一早講過, 但無ching理我

噢...唔好度意思失覺哂, 有時D嘢唔埋到身就唔多理.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-24 09:05 發表

終於出咗了,小弟仲......

rider 12 個鞋墊上面mizuno字會褪色,印落隻襪度.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-12-24 11:17 發表
    小弟對creation10個墊明顯唔同咗, 由兩層物料組成,

面層軟林林, 好舒服, 但著兩次成個脚型印咗出嚟, 唔知係好定壞?

安安師兄原來又係著creation,小弟已連續著過2代, creation 7 & 8 , 岩岩轉左 rider 12 ,
    感覺轉變好多,雙鞋比 creation 輕身好多,師兄你都買對試下啦.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

紅色好型仔呀!!

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-12-24 10:24 發表
    各位12用家, 鞋墊質料好像有改動, 是否比11舒服?

[全因換左Ortholle做鞋"戰"]
    一早講過, 但無ching理我

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-12-24 11:17 發表
    小弟對creation10個墊明顯唔同咗, 由兩層物料組成,

面層軟林林, 好舒服, 但著兩次成個脚型印咗出嚟, 唔知係好定壞?
    [全因換左Ortholle做鞋"戰"]一早講過, 但無ching理我

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-24 09:05 發表

終於出咗了,小弟仲......

唔制呀...
    好靚呀.....總之等紅色啦....