香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-24 20:32 發表

活活ctse, 明天你會幾多點起跑? 同埋你會唔會係練速度呢?
我打算明早7:00跑, 如果時間啱既話(可以晏d架), 想搵你一齊跑, 因為我都要練21k同斜路.

.............問題係, 如果你要練速度, 我就唔想拖慢你 ...

JC CHING 你肯陪小妹跑 。 樂意之志。
因#317路段我未試過一氣呵成跑。每次都係斬斷來跑的。所以都不會太快.可能要搵下路.hgjD115" />" />hj
比你選擇1) 坑口上 由維景落 ( 主要上斜路是 - 醫院後山+大學上壁屋.及油塘)
2) 維景上由坑口落 ( 主要上斜路是: 維景後山, 油塘 , 秀茂坪.順利至壁屋).
你想跑邊條線?
8點會否對你來說晏左D ?hgj091" />" />hj

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 caffeine 於 2008-12-24 16:22 發表

登錄/註冊後可看大圖
?ib_____DpJ4xr0JP 祝跑友 聖誕快樂~^^

聖誕快樂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-24 22:55 發表

8:00冇問題, 至於路線方面....... 都係你決定啦, 因為我都未跑過

OKOK.甘8點在調景嶺MTR等.
記得帶水.因吾會停地補給的...明天見..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-25 16:58 發表
在我黎講, 已經幾滿意喇
第一, 今日既路程又破左自己既紀錄, 大約23k, 對好多ching/ctse其實一d都唔多, 但已經係我現時既極限hgjD115" />" />hj
第二, 今日又係我跑左最多斜路既一日, 都係果句, 已經係 ...

JC CHING 吾好甘講喇。 我多謝你陪我跑呀。
我吾好意思有D 路吾記得要一路跑又一路搵跑多左D怨往路。。  
而你今日跑得好好。KEEP 住呀。
你的腳痛吾痛 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-25 20:03 發表

JC  兄..想知大約路線係點..小妹有興趣 hgjD115" />" />hj

ee 。 今日由維景-》油塘-》藍田-》順利-》清水彎道-》坑口-》運動場-》調景嶺。
下次時間就到可以一齊跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

JC CHING 。 高空監察我地。 好在無偷懶。。。
今日你JOIN 吾到跑步都同我地食早餐
真有心呀。。
而今日多左一位好有心的CHING JOIN 我地一齊跑, 跑完又同我地一齊食早餐。
詳情等車亞文返來再SAY。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

JC CHING 今日比賽時間跑得好好woo 53:XX 完成。
甘你美記半馬一定2粒鐘跑完。 記得跑完係終點幫小妹打打氣。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-28 23:02 發表

咪玩啦.......... 係你後面做吸塵機還可以
不過好多謝你帶我操斜路, 雖然時間差過Unicef既52:07, 但係最後1.5k都重有dd力衝下  
我當自己進步左架喇

多咩謝呀。大家一齊操斜有動力嗎。
UNICE 好似無咩斜路。而石崗有WOO。 所以減除了斜路。你已快過UNICE喇。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-28 23:26 發表

回程過完水壩果條斜上幾乎拋錨, 不過都係果句"唔好俾自己停... 唔好俾自己停...",  
一路同自己講"維景斜上都跑到, 一定得既",
最後都上到頂

JC 你的意志力好勁woo. 跑步真是要有依架野先得...

升級   0%

該用戶從未簽到

To : 車亞文   消遙早餐團 .
To : ee 對自己有D 信心至得架 . 未跑己打定輸數.    .
要學JC 甘一路跑一路同自己打氣.無理由吾得GE .
To : JC . 吾該你呀.是吾全取呀 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-31 15:38 發表
資料已更新。

另外,你地係唔係全部都會跑美記半馬呀 ~~ 加油努力!拎多d coupon 呀 ~

車亞文 . 以我所知. ee , jc, qoo , 我 都是跑美記的 .

至於coupon 依架野. 我地會盡力架喇 !!! .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-31 15:57 發表
預祝你地 PB 而回!

p.s. jeff 兄幅頭像相好有 power ~~

jc 睇得又跑得 , 玩得又講得.....

升級   0%

該用戶從未簽到

NC CTSE 大駕光臨TKO 。真是我地的榮幸
快D 到星期六就好喇。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚行過TKO CENTRE 入邊有間SPORT SHOP 。 見到A記同NIKE 鞋大部份5折。
雖則鞋款不多。但$$ 很低。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-1-1 23:06 發表
如果你地逢星期六跑,最快我都要17號先得~

CHING 。 1月17日號約定你。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-1 22:50 發表

你地兩個都話見到對方咁榮幸, 咁我地其他跑友可以見晒兩位ctse, 實在三生有幸囉
可以見到兩位ctse, 又可以邊跑邊傾計, 跑完仲有早餐食, 一次過滿足三個願望,
將軍澳逍遙團實在太吸引喇 ~!01 ...

依個團是吹水練氣+ 食野。kakaka ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-1-1 23:09 發表
好呀~但係唔好跑咁快喎~

吾會吾會。 至在消遙。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-1 22:44 發表

之前都見過對Adizero LT, $4xx, 但係得魔術貼款, 我都係鍾意綁鞋帶, 所以冇買...
不過5折又真係可以再睇睇

見到對 A 記買$312 。好似係Adizero .原價6XX .
星期六開完餐成班人去LOOK LOOK 呀, 我都要買定一對呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-1 23:12 發表

咁吸引∼我又想join吖∼" />" /> 不過我都要放行李吖jc chinghgjD115" />" />hj

CC . 好呀好呀 . 我地又可以見面喇...

升級   0%

該用戶從未簽到

溫馨提示
TKO 早上氣溫比市區低幾度 .各CHING/CTSE 明早穿多件衫.以免冷親...