香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat ar~又過1000 la...又要搬家la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-17 13:46 發表

有理由懷疑有靚女要高不要腳!!

Kin in Running

你d高人....點會明我地d 小矮人既心理ar~~  
不過今日都我係平底la~haha..好在唔使週圍行..無人發現我矮左

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-17 13:50 發表

Physio 可以出 Certificate of Attendance, probably not Certificate of Sick Leave.

咁係咪即係唔可以請到 sick leave ar?????咁不如我入紙拎事假la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-17 14:03 發表
我真不明白
我只記得舊時有個矮d的女同學
被全系的矮仔追過
最後嫁了個高大威猛的老公

Kin in Running

~kinkin~你另我諗起~~..比個仲矮過我既男仔追~~~佢唔知有無5尺~唉~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-17 14:22 發表

兩日以下病假未必要醫生紙。Check check CSR

睇左~yes..係可以請的

不過我都係唔請la~我又唔係用隻腳做野, 費時好似"握"sick leave 咁

catcat...吃了止痛藥~e + 好好多..不過仲係痛~明天順手睇埋條neck~
唉.....年紀大機器壞~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

THX AR BATBAT, 其實我之前都經常有根膜炎問題~3年前有次痛到落唔到地~主要都食一隻止痛消炎藥~so..我今日都有食~ok 既..e + 已經無今朝咁痛~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-17 16:00 發表

嘩!原來有前料,睇下個website 啦,好野來架,呢個係體院既website,信得過,個website 都講:
"切 記: 就 算 最 好 的 鞋 也 會 老 化, 失 去 避 震 作 用, 例 如: 一 對 鞋 走 過 250至 500哩 後, 它 的 ...

BATBAT, 菲菲~~~係wor..個website 真係幾多野睇~返屋企慢慢睇先.....反正, 又唔去得行街街又唔跑得又唔跳得舞~~~~唉~~~~" />" /> 又未exam..悶死我~~~~

wei 菲菲得wor...sat~你地去跑街..我去運動場咪得law~d地唔硬ma~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT~~~開new post la~~~太長好難睇ar~反正有新活動