香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: schnix
打印 上一主題 下一主題

schnix 越跑越健康 blog

升級   9.67%

該用戶從未簽到

cookie ctse..我都有諗過嫁.. 但就吾知點開頭好, ,,,同總覺自己係跑步方面都仲係好未夠班,,,,

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/4 19:18 發表

係呀anna ctse, 開個blog 同大家分享下啦, 有時跑步遇到問題, 都可以問下大家意見, 亦可以用個blog 做自己跑步既record, 可以見到自己越跑越進步" />" />  

好呀schnix ctse..我會諗諗佢....

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/8 18:21 發表
今日又寒冷又下雨," />" />  跑到一半有點發冷, 唔多想跑下去…
現在作緊感冒hgj" />" />ghj  

schnix ctes..要食藥休息呀,,, 明晚你還要上堂..希望你休息過後明天精神百倍...

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/8 19:12 發表

個鼻唔係好得啦, 發冷中, 希望聽日好d 啦, 你都會上堂嗎?

我會呀,,,就係為咗明天上堂,,所以吾忍到明又才睇醫生...怕休息吾夠吾可以跑步..星期五已經miss一堂寶貴嘅特訓 ..你今晚要早點休息呀...

升級   9.67%

該用戶從未簽到

schnix ctse..你今日點呀,,好點嗎???/

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/9 12:44 發表

好d 啦, 無發冷, 不過仲食緊鼻敏感藥, 今晚見啦anna ctsehgj091" />" />hj  

好今晚見,,,

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/10 16:33 發表
9/3/2009 3k (工聯會課)
今日教擺手, 同埋用深樽既動作練體能, 之後再慢jog 左大約3k, 星期五+星期日儲埋既乳酸出晒黎, 希望慢jog 後會好d
我同cu ching, anna ctse 都有同一個傷患, cu ching 問阿sir 意見, 阿sir ...

schnix ctse..其實昨晚我見到你個樣時都覺得個樣比較倦容啊, .,.你真係要休息下啊... 身體要緊..

升級   9.67%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 schnix 於 2009/3/17 00:45 發表

時間哩樣野, 睇黎要練好d 體能先得囉" />" /> [/quote
CTSE..見你都跑得吾錯呀,,我昨晚都仲係跑得最慢果個呀..

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009/3/17 10:04 發表

CTSE..見你都跑得吾錯呀,,我昨晚都仲係跑得 ...

anna ctse,跑o既野慢慢練就會有好成績,唔好心急呀..
你星期五會唔會黎join邪神一齊玩呀?.. [/quote]
cookie ctse 我可能下星期五才可以出席,,而家等緊個同事回覆..我都好想出席啊~~

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/17 11:48 發表

Anna ctse 如果想跑得快d, 相信工聯會course 之後一定可以改善速度, 尋日教既提腿摺腿都好有用, 不過我覺得最重要都係練好體能, 速度自然可以快, 哩樣野就要慢慢黎, 大家一齊努力啦  

schnix ctse 近日我已經好努力咁練體能啊...

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/5/12 11:06 發表

desmond ching 睇開既, 佢clinic 會full d, 要排3個week, 我去醫院既out-patient 睇就快少少....

尋日有d 同學仔唔係好捨得阿sir, 係咁問佢星期二, 五課堂既詳情
我都唔多捨得阿sir 呀佢d 理論都幾 ...

SCHNIX CTSE 恭喜你呀,,終於完成全個課程..好羨慕你啊,,,我就.... 有機會時間啱,,我會再報讀...