香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-7-11 00:41 發表

原來Wong Sir 都成為了讀者了...

大家似乎對平平無奇小說很著迷啊 " />" />

嘿嘿!怕自已無啦做咗"平平無奇劇集" 中一幕的主角

升級   97.05%

該用戶從未簽到

亞平,

平嫂已經無事啦 !
今夜頌同平女跑步了, 回到鄧記仲講在路口等平女一會兒, 點知平女追到後便爆回鄧記等巨追唔到,巨話下次唔等平女, 自巳一定嬴的.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-8-18 23:53 發表
亞平想多D 師妹來安慰佢, 點知大部分麻甩佬入晒來. 估吾到呀呢!! 麻甩佬好有愛心嫁

卡樂b,
亞平話你又唔係,插你又唔夠你尖,比你.....
呢個假像已經天衣無篷的,你做咩督爆巨呢 ?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-6 19:00 發表
2010.11.04 07:00 新圍-龍門居-新圍

冷風秋雨中,在濛濛的薄霧裡,穿梭於一堆堆神色匆忙的上班上學人群,冒著風頂著雨,接受著路人訝異的注視眼神,也許他們不是訝異,只是羡慕上班時份可以悠然地來跑步,也許他們 ...

去程2.5K 14'09"25
回程2.5K 13'31"74
是日共跑 5K 本月累積 25K

能夠比平時起早兩個鐘, 確實抵贊, 但心想只跑2.5K + 2.5k .... 做咩野啊 ?
亞平好誠實唔講大話的,唔通約咗人食早餐.........

跑 2.5k 到餐廳, 食完早餐 跑2.5k 回家

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-6 21:29 發表

呵呵~~  我有個2.5公里朋友,肯同一個成身汗水, 雨水, 和霧水的情人共進早餐..
下次我多跑1公里至湖山搵你食過早餐啦~~

嘻嘻 ! 學吓野稍為修飾便變成 "平平自白", 亞平下次有霧先好揾我啊 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-6 21:39 發表

閣下言下之意..閣下同黃老板都作出不正經的解讀...那麼你們二人都是不正經的人?

我好似未講過自已好正經, 不過就知你成日正經。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-6 21:52 發表
平平你未比九州酒店我呀?另外仙台唔去啦,唔該晒。

睇到晶哥入咗黎, 以為晶哥加入添, 咁亞平有難囉!
原來係有要事辦, 咁平平就舒服 d !
好啦 ! 玩咗咁耐要收工, 唔陪你玩啦 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

有一位跑友問我要陪另一位跑友去比賽做領跑好不好 ?

我的意見是練習無問題, 比賽應該由個人自已去體驗比賽的真實考驗, 去領悟自已的不足之處,
這樣才能認真及學習去改進, 一切輸或嬴都是由自已去創做, 沒甚麽比這更深刻的 !

我不是說你不對, 你有你的想法, 你是去幫助太太 pb 這你同她也能一齊分享這喜悅,
你這是做個好丈夫的本份和責任, 很不錯(要贖罪咩) !

但每事可以有不同的看法及處事方式的, 今次整定平嫂唔洗妳幫 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-12-5 22:32 發表

都係新款來的.  你想要對嗎? 我教你做便行!! 自制的

http://picasaweb.google.com/laukinming0807/Naha2010#5547199620885498674

依家得我一條友在酒店同你吹水, 唉 .....

明:

好似未見過你著呢對鞋練習的 ?!
比賽都好少見喎 !
是否近期少著呢對鞋呢 ? 如果係就唔..................

不過有一樣野要讚吓!見你現在懂得接受失敗,失敗是成長或更强的補品,
唔接受就領悟不到的 !
努力 ! 回來好好的開始過 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

你宜家的心態點樣去跑全馬啊 !?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 continent 於 2011-1-23 21:46 發表

我感覺他好似他游手好聞的靚仔。要比老豆一巴打醒。每天在掛住呢個,想住那個。沒心上學。死得。

好似漏寫了個 " 死" 字 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

邊個係條針 ? 你有無睇無間道啊 ?!  

升級   97.05%

該用戶從未簽到

其實我預了一份禮物給你的, 賞你咁叻仔上足100堂, 本來打算昨天帶去, 但昨天太多東西拿了,
所以决定遲些給你, 見你講得咁可憐先早些爆給你聽咋 !   

升級   97.05%

該用戶從未簽到

平平,

你甘寫搞到我汗顏添, 但你猛擦鞋我今年都唔會對你手軟的 !