香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

多謝各位會員支持,09年款長跑網跑衫已經"全部沽清"!

升級   48%

該用戶從未簽到

背心收到了,多謝Leefs CHing親自揸車送到。佩服Leefs Ching對跑友的熱誠,真是成功人仕有樣睇。

升級   48%

該用戶從未簽到

如果網友買唔到網衣,又想在比賽中感受绿衣大軍的樂趣,有無提議?

升級   48%

該用戶從未簽到

回復 226# 的帖子

多謝回复。我巳經買了一件,我朋友還未有,想讓他也可感覺一下綠衣大軍的樂趣。

升級   48%

該用戶從未簽到

佢今個星期日會一起在沙田比賽,他想買衫的話,就按CTse指示,叫他誠意大放送。

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-4 16:13 發表

睇吓有冇會員買多左衫未開, 又願意出讓俾你囉!
多參加約跑認識跑友, 誠意打動, 可能有人願意出讓珍藏.

你教我用誠意打動網友出讓珍藏,唔誠意大放送點得呀。

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-7 01:30 發表

呢招有效,小弟第一件網衣就係咁得番來既啦

Ching 你用了多少"誠意"呀?

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-11 23:20 發表

出一次網衫, 動員好多人版主義務幫手.........辛苦架!
下次出衫就快手訂啦! 寄望下個跑季啦!

咁有無其他方法可在比賽時識别自己是網友呀?因新網友無衫,又可能有網友要著自己跑會衫或自己心愛的戰衣。會唔會考慮出較簡單的配件如帽,腕帶等等。又或者盡量著綠色衫比賽等。不過最好唔好考慮穿一隻勞工手套或口咬飲管等方法啦。

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-12 00:25 發表

管理員同版主們已知悉新會員的訴求, 腦震盪緊有咩可行方案, 耐心等等.
網友如果有參加跑會, 著會衫/心愛戰衣, 冇問題架!
未有網衫的網友, 自己主動少少過去綠衣群打個招呼咪o.k. 歡迎.

明白明白。辛苦管理員同版主們了。其實我有網衫及不是跑會,衹是爬文時知道有網友要穿跑會衫不能穿網衫。前幾天我是第一次穿網衫比賽,感覺很好,路上有網友互相豉勵,有網友打氣、拍照,比賽回家上網睇相又將比賽過程廷續幾天。跟以前比賽孤軍作戰好多了。因此提出討論,希望這種樂趣可以广泛流傳(特别是新跑友或網友,不會因網衫暫時缺貨而受影嚮。