香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

生果討論

升級   53.45%

該用戶從未簽到

在下想知哪有日本生果!最好吾好太貴!

我平日係jusco 買, 有唔同種類既日本蘋果, 柑, 提子等, 唔算貴架

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-28 01:15 發表

" />" />" />" /> 咁都吾算貴???
蘋果 要¥30嘰-¥50嘰 (1個)
提子 1磅都要¥70-¥80
柑    系柑平小小咋!

^^"咁耐我好小系jusco買生果,因在下真的負擔不起了!
ghu" />" />" />" />jg 可能schnix  你肯洗¥姐^^
下次 ...

無咁貴喎, 提子$40 (一包)唔洗, 蘋果$20+倒一個, JUSCO 平過CITY SUPER SOGO, 兩間貴一半有多呀
除左榴槤之外 , 咩生果到可以預埋我

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 16:13 發表

小妹睇過個 packing... 吉豬島既"日本生果"未必真係來自日本
暫時以真正日本生果來講 SOGO 係比較平 D... 太古城果間日本 SUPERMARKET (UNY 前身) 都好似唔錯咁...

唔怪之得平過其他SUPERMARKET

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-30 16:13 發表

偽康$26.8咋, 剛剛買了一盒回家 " />" />

話時話點解小華格價專家d貨全部都係¥ " />" />

可能小華係番國內格價