香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 13:32 發表
北方佳麗:
"喎皮你唔死蛋架...."(我陪你唔便等架)

~我地E+係上緊保東瓜堂AR OR 廣東話堂 AR~唔死蛋!!!!~HAHAHAHAHAH

升級   0%

該用戶從未簽到

dear all...出左去工作half day...番來...已經70頁~~~~唉...
..catcat 係唔係搞泳術改良班...係唔係龍龍同豹豹執教? 我去ar...我想佢地睇下...有咩方法我可以游快d ar~~~不如認真d plan 個時間ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 17:20 發表

試下啦....唔知醬油團住既地方會唔會有泳池呢?

圍圍...唔係fa....我地個行程....已經有踩單車..有跑..仲要游????....................................真係反3項鐵人ar???????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 17:29 發表

OKAY 架 我游過.但不是標準池

真係游ar???如果係..要帶3 wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-12 17:32 發表

睇來2日行程唔多夠..." />" />

batbat活動總監...swimming e 個 活動..可唔可行ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-12 17:33 發表

要改名:
醬油練跑團 --> 醬油練鐵團
VV, 帶定泳衣冇死啦

but我驚....係..醬油+老抽練鐵團wor~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 17:35 發表

等等....各位上進既SSP街坊,稍安無燥....
我地一定會搞SSP游泳改良班既,大家放心......

大會初步打算邀請具專業資格及實力既豹豹+迪迪+龍龍執教(排名不分先後)......
為照顧貧窮既SSP街坊,游 ...

hahaha....3位...義教我地d窮 ssp 街坊~~~thx ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

活活...我之前都有睇果個web site ar~http://www.cnsakura.com/
我想有多d第2日行程資料~我今日去左 book shop看, 都有介紹去 祈福農%~入場費 $30~睇來.....都反唔到4-5 小時...要再同你plan plan 先la~

升級   0%

該用戶從未簽到

wowo...我幾日無上ssp 個post.....p . 91~以為眼花~~~ 已經無能力追la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

THX AR 法法... haha..我好醒地....淨係search 你個名d post..好快已找到la.....番屋企要執下..睇下可唔可以放大d~10萬個唔該~
我覺得張相好正...真係要多謝果位ching~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-16 13:38 發表

vv,

你上次132 無請法法食飯,今晚無得走勒掛!

HOHOHO…下次一定要請法法食飯

不過~00ching…你幾時請我食ar..你知la..我用我隻腳換取你無比doggie 2..e個大恩..你諗住點報ar~~~今晚各ctse/ching 就會見到我隻腳有幾傷…. 有證有據ka~~~鳴鳴鳴

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-16 14:43 發表
vv:
隻腳而家仲腫咩....?幾日啦喎

又黑又紫姐~~~你都有份~打算點報恩ar 你???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-16 16:51 發表

到呀. 盡趕730前
甘點呀  ..  CALLING BATBATBAT 你邊日得閒呀????

活活~~你係咪今晚會來ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

~catcat…你又誤會我la…我約左batbat 同 菲菲個fd 在 mtr station等ar~我以為活活來…咁batbat就要去接佢ma~你你你..又話人..我都唔知幾獨立ar…已經print 左個map 出來..諗住自己去la~激死我la 你~~~~
活活, 都好wor..我諗大家既要求~只要唔好得一個toilet 姐~~~  鳴鳴鳴…00 + catcat你地2個今晚都唔來..~睇唔到我隻腳黑得幾大塊, 仲講風涼話..我心淡la
無野講la 我.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-16 17:12 發表
o......誤會左vv tim....
感情一定布波折架啦......如果唔係...點睇到我同你情比金堅呀~~~

你今晚跑得開心d,小心唔好整親啦~~~

成日誤會人...我同你分手ar~~哼

升級   0%

該用戶從未簽到

醬油團最新消息:
今晚我地會一行3人去買飛la…我地之後會去九龍城,一邊食泰菜, 一邊開下會..如有其他圑友有興趣可聯絡我..仲有 如有人仲想join 我地醬油團~e 個最後機會la~
活活: 咁我地confirm 買飛la wor..你book room 同 package 有無其他問題呢?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-17 14:02 發表

catcat:
真係辛苦使呀,食咩都冇所謂啦,簡單方便食得飽就ok啦。
不過batbat話方便面太冇益啦,如果係既食快熟通心粉好d。

< > 路過....不如食即食薯蓉la..好味過通心粉la~~haahaha

thx 圍圍~好la 咁我地唔預steven la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 14:16 發表

VV .你C 吾C POST 番當日的鴨仔詳程呀." />" />" />" />" />jhk

都好既....等d 鴨仔知道比人賣左好邊都好ar~ok..我今晚打份靚靚行程出來e 比大家la~~

活動總監.batbat 同豹豹..你地都要plan 下d活動la wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

法法團友~~~你要先教左batbat 同豹豹 2位總監 反....睇下佢地覺得好唔好反先wor~~如果唔係..佢地會reject 你個申請ka wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

活活...下分組ar..我驚我累街坊wor~~~~
法法...個game 洗唔洗用腦ka? 會唔會要教好耐ka? 得你一個識反..會唔會你贏晒ka?!