香港長跑網  - 長跑長友

樓主: billy_yau
打印 上一主題 下一主題

從口輕輕出發

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2011-2-24 11:07 發表

比利...你遺漏了我..哈哈...雖然今朝好多急野要做..都忍不住入來睇下...

邊個同你共嗚呀....撬走哂我d青公客...哼哼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2011-2-24 11:29 發表

Billy哥, 你個腎萬一有咩事, 我擔當唔起喎..........最多我忍住唔笑, 你就唔好忍住唔X啦.

我真係一直忍住...重同我個拍擋講左添架.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Simon So 於 2011-2-25 12:03 發表
恭喜比利哥,進入另一個新境界。

祝來日各個賽事都能滿足兼享受,加油。

才子...邊有乜野另一境界...齊齊開心啫

有機會一齊跑下啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2011-2-25 09:39 發表
Billy 你篇後記都係好感人!
對於你既陪跑決定我真係覺得好偉大,佩服你!

cu 言重啦....無偉大...其實好小事...一d都唔係咩偉大野, 亮哥果d先係偉大架嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2011-2-25 09:24 發表

我.......我.......邊有唱佢啫.  我淨係係途中見到佢去排厠所, 大嗌左一句"你唔係嘛!", 跟住係祝捷會見到佢笑左佢一陣咁之嘛.  其實佢萏年去完厠所做唔到好時間, 比我笑呢個污點係佢個心度慢慢擴大.........唔係我笑佢成年, 係佢自己記住成年就真.

Billy哥, 係時候放低呢個心理包袱.............去咮咮啦.

呢個簡直係一世既魔咒.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2011-2-25 09:03 發表
比利,記得10年完成渣馬後,你一早同我講左11年渣馬的目標....
唔計完成時間,你都完成了11年定下的目標了 ~ "跑"畢全程...
能陪著VV以一個比預期好時間及達標,真是可喜可賀呀....
與partner一齊完成42km... 真係好掂....
我這2年起步時都有人陪我跑廿幾k,但最後被人放甩左...
其實我都好意志薄弱呀... 哈哈...

咁你下年同我一齊跑囉....你忍到腳既話....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2011-2-25 00:57 發表

冇晒青公客,但你有SSP....至少你有VV..有個難忘的渣馬....是得是失,你懂得去計算的..呵呵

唔係咁計架喎, 我既朋友無分地域既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-25 00:51 發表

12月果時..我自己都無咩信心可以完成ka..你知la..我跑發財果7k 都想死咁滯...42 = 7k x 6 ~~~

到1月..傷左之後..我真係以為唔得ka la~上硬車!
好在有你同ssp 各人鼓勵..我至繼續訓練!
billy~~~我人生既第一個全馬~係永遠都會記得有你1齊既片段ka!
不過你件3真係太搶鏡~激c!

明年你要自己挑戰 sub430 架啦, 大個女啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2011-2-26 11:29 發表
比利...我好耐無入黎啦...你0既包膠很精彩呀" />" />" />" />

我閒我會多0的黎坐下

再一次恭喜你完成全馬呀..我都想搵個人倍我完成我第一個全馬呢...

希望今年內會完成到一個全馬...

3 月重新起步

法法, 有時間咪一齊跑囉..我自己都少左攪青公約跑, 或者搵次再跑港島上大坑道啦

不過你咁鬼快, 我陪唔到跑全馬喎