香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加
打印 上一主題 下一主題

衝擊 2011 全馬,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2010-1-25 17:32 發表

ching 好野
12年前玩過之後就無再玩過啦, 出年一定要去玩多次

火兄,...你跑得咁鬼快,.....有"等"仔企添啦,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

回復 138# 的帖子

活ctse,....係呀,我公司係呢度攪比賽,已經好多年架勒,....
有機會真係要跑下,果條長命斜差不多拍得字tko 果條澳景路架,....又長又斜,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:27.01.10
地點:沙田城門河
時間:1730.....
尋日原本諗字係城門河跑入大埔回來,.....但係好景不常,...當我一見到個跑道時,太興奮,,,,.....一不留神,隻右腳义左落花橾邊,.....哎呀,.....拋左柴,...... 冇得跑之餘,...仲要停操添,.....慘慘慘,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:4.2.2010
地點:順利邨-順天邨......
時間:1830-1930...
自從拗柴後足足休息左成個星期,....尋日覺得對腳冇咁痛,試下慢跑,.....測試下對腳有咩反應,......
只係沿順利邨同順天邨咁跑下,...起初唔敢跑咁快,...只係慢跑,....就咁跑左1 個10 k 嘅時間(1 粒鍾)左右,...希望可以快d 復原啦,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ~偉~ 於 2010-2-15 01:16 發表
ching 祝早日康復

多謝偉ching,....
而家隻腳唔痛當好番架勒,....你都要加油呀,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-15 20:08 發表
...新年快樂...恭喜發財...

係嘅,.....多謝,....仲要身體健康,唔受傷,...先可以長跑長有呀,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:17.02.10
時間:1945-2100
地點:順利邨-科大,.....
天氣:冷,......9度....
尋晚係順利邨起跑,慢慢跑,....跑得好舒服,..諗字渣打就用呢個戰術,."留前鬥後",....
跑到科大折反,....全程1'15"左右,......抝柴嘅位置,已經冇咁痛,.....有番d 信心勒,.....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-2-18 16:25 發表
CHING 加油AR ∼∼
我都傷左" />" /> 。希望吾好影響渣打果日時間喇" />" />

哎呀,....冇咩事呀,....真係要處理好d 傷先呀,.....
但你操得足,....我對你有信心呀,....大家都加油,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2010-2-18 17:16 發表
ching 加油努力, 全馬跑得幾多得幾多

係嘅,....我都係咁諗,...
大家都要努力呀,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-2-18 20:55 發表

希望喇∼∼" />" />
你今星期吾好跑太多喇。" />" />

係嘅,...係咁意跑下,.....算勒,....要留番d 力,....同隻"馬"c 過呀,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

18.02.10....
今晚係跑步機上跑左1 粒鐘,.....慢跑,...好舒服,.....志在鬆下,...!!!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:22.02.10
地點:斧山道運動場(沖圈)
時間:1930-2000
天氣:18度,....微風....
果晚同bat bat ,活活(6 組)一齊沖圈,....10 組5分鐘 1k ,....休1 分鐘....作為"老渣"最後一課,...
果晚沖圈,真係好鬼正,...跟字bat bat 一齊沖,....企快我又快,....企慢我又慢,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:25.02.10
地點:順利邨-科大
時間:1845-2010
天氣:24度.....
今晚係備戰老渣前最後一課,...感覺良好,....決定彩用留前,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

今日係決戰老渣嘅大日子,..對於操得少,..冇長課嘅小弟,...再加上天氣熱,濕度又高,....都知道會辛苦架勒,.....所以都會慢跑黎對付"企"......
頭10k....1'03",...OK 喎,...20K...2'08"都ok 喎,....仲好舒服添,...跟字同自己講,keep 字呢個速度反去就正勒,....但呢個時候,....亦係最咁嘅10k.....因為去到26k 左右,...開始爆爆地, ....心知不妙,....去到30k,...3'16".....已經keep 唔到頭20 k 嘅速度,呢個時候,同自己講,慢跑都唔可以行,...但去到34k,....跟字撞埋'床'添,.....幣, .....爽唔行,但對腳已經唔受控制勒,....結果都要行左一陳,...過左西隧仲有幾k,....捱埋企,...結果4'56"左右.......
因為小弟對於呢個全馬,....第1,...唔受傷,....第2,...唔上巴士,...第3,...5 粒鍾內,.....都叫做pb 架勒,....哈哈
最開心同興奮,就係去到last 1 k ,....聽到長跑網d ching ctse 嘅呼叫聲同打氣聲,....真係好high,....
呢個亦係一種動力,.....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

多謝晒cat cat ,菲菲同大圍兄,.... .....
能夠跑得晒都幾神奇架,......但就真係好開心,......
bat bat,....今年跑得咁開心,...但出年,...都爽諗下先,.....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ~偉~ 於 2010-3-2 16:55 發表
西伏兄, 4'56" 好好喇, 恭喜!!
小弟跑半馬都要2:32 呀

偉ching,....多謝,.....
出年定下目標同加緊操練,....好時間自然,手到拿來,......加油呀,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋日因為工作關係,去左pfl 反工,....到放食飯時,两位拍檔話出去跑步,....問我跑唔跑,.....????
諗左一陳,....原本全面停跑嘅我,(諗字10 月先復操,因為家陳玩緊水上活動),...我問跑幾多k,....師兄話由pfl 跑上山頂回來,...約8k,...就係咁,....跟字師兄跑,...全程跑左55 分鐘左右,...跑起黎都ok 喎,....只係上斜有些吃力,..... ....正正正,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋日中午12:00係pfl 到沙灣徑走左一轉,...好曬,...好熱,.
約8 k左右,....54" 左右.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-11 16:58 發表

你真係去操跑wor ~~~~~加油ar " />" />" />" />" />jhk

係呀,.....慢慢慢慢咁跑下先,.....唔係第日落黎tko 跑,...連塵都食唔到咁點算呀,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到