香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加
打印 上一主題 下一主題

衝擊 2011 全馬,...

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

Sorry, 咁遲覆, 小弟報咗全馬.....但未Check到確認

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 feifanchun 於 2009-10-24 23:06 發表

Sorry, 咁遲覆, 小弟報咗全馬.....但未Check到確認

唔緊要,....請問feifanchun 師兄係第幾次跑全馬呀,...???
    因為見到你幅頭相,....好勁,.....

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

97年第一次澳門全馬..............跑到30K............爆咗.........未能完成rtr13rytr

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 feifanchun 於 2009-10-25 00:19 發表
    97年第一次澳門全馬..............跑到30K............爆咗.........未能完成rtr13rytr

嘩,....97 年就已經開始跑全馬,.....好利害呀,....
    好,....小弟出年個全馬都要加油,....操行d,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

今日晨咁早走左專十幾k,...由順利邨開始----經秀x坪,馬游塘邨,直落寶林,....再由影業路上山----經過大埔仔邨,...再由壁屋跑番順利邨,.....全程1'45"......
    晨早嘅操跑,....都係第一次,只係食左少少野就出發,跑到tko 有d 肚鵝,....上山有d 吃力,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

今晚踩場入TKO 偷野,....真係開心,......1930 出發.....
    運動場→環保大道→坑口道→清水灣道→大埔仔→壁屋→井欄樹→澳頭村→翠林→寶翠公園(可補水及洗手間)→寶康路→運動場里數: 約 13.8 km........全程1'22....好爽,....特別係鄭植芝上斜果段,..9'50.....仲有力上,....但埋尾果2 K 就差少少,.....仍要繼續加強操練.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-10-28 23:30 發表
    今晚踩場入TKO 偷野,....真係開心,......1930 出發.....
    運動場→環保大道→坑口道→清水灣道→大埔仔→壁屋→井欄樹→澳頭村→翠林→寶翠公園(可補水及洗手間)→寶康路→運動場里數: 約 13.8 km........全程1'22. ...

CHING ~~~加油 呀 ~~
    下星期 跑新路線 ,有興趣就快D 赧名喇 ~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

CHING~~~

HELLO~我係catcat呀~
    2010年全馬加油呀!!!
    我都報左無馬呀,哈哈,但我預左會上巴士..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 28-10-2009 23:30 發表
    運動場→環保大道→坑口道→清水灣道→大埔仔→壁屋→井欄樹→澳頭村→翠林→寶翠公園(可補水及洗手間)→寶康路→運動場里數: 約 13.8 km........全程1'22. ...

你好呀  西環伏特加CHING, 仲記得我嗎? 個晚同你一齊入去偷野個個, 不過我冇食飯, 你好勁呀, 原來你咁勤力操練, 我好懶呀, 唔知你會唔會係HK 呢邊跟約跑呢? 有機會再一齊跑

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-11-1 17:10 發表

你好呀  西環伏特加CHING, 仲記得我嗎? 個晚同你一齊入去偷野個個, 不過我冇食飯, 你好勁呀, 原來你咁勤力操練, 我好懶呀, 唔知你會唔會係HK 呢邊跟約跑呢? 有機會再一齊跑

馬神ching,....唔好咁講,...就到時間,邊處都冇所謂,有機會都會過黎香港跑,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-10-30 17:25 發表
    CHING~~~

hello,..catcat ctse,....你好呀,.....
    操多d ,得架勒,...就到時間,會過黎偷野架勒,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-30 17:05 發表

CHING ~~~加油 呀 ~~
    下星期 跑新路線 ,有興趣就快D 赧名喇 ~~~hgjD124" />" />hj

係,....收到,....報左,....!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-10-30 17:25 發表
    CHING~~~

catcat講定咁快話上巴士唔得架喎,仲有成四個月你操,肯花d心機去處操一定會完成到!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

10月31日,....晨咁早起床,決定過去tko 操18k ...冇目的,只係跟字d 師兄,係咁跑跑跑,....跑到尾段,都有d 腳軟,...然後再上澳景路,....活活嘅溫馨提示,就係唔好停,...小弟 C 跟,...係咁上,以為落完就算,原來係要上去,沿路再落,....嘩,...頂引呀,....
    果日條路用GPS計有18.K 左右,全程跑咗1小時53分。

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-11-2 13:27 發表

catcat講定咁快話上巴士唔得架喎,仲有成四個月你操,肯花d心機去處操一定會完成到!

馬王Ching 講得好啱呀,....catcat 加油呀,....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-11-2 13:36 發表
    10月31日,....晨咁早起床,決定過去tko 操18k ...冇目的,只係跟字d 師兄,係咁跑跑跑,....跑到尾段,都有d 腳軟,...然後再上澳景路,....活活嘅溫馨提示,就係唔好停,...小弟 C 跟,...係咁上,以為落完就算,原來係要上去,沿路再落,....嘩,...頂引呀,....
    果日條路用GPS計有18.K 左右,全程跑咗1小時53分。

師兄終於都o黎TKO會一會澳景路, 係咪好好跑呢~heehee!希望12月歸隊時,師兄仲會繼續參加TKO長課啦

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-11-5 09:09 發表

師兄終於都o黎TKO會一會澳景路, 係咪好好跑呢~heehee!希望12月歸隊時,師兄仲會繼續參加TKO長課啦

哈哈,....我等著你回來,我等著你回來,....一齊跑跑跑,......哈哈哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋晚繼續係TKO 跑跑跑,.....
    1930 係將軍澳運動場 出發,經昭信路>坑口道>銀線灣道>停車場(折返)>坑口道>昭信路>寶邑路>澳景路全段(更亭雪糕筒折返)>寶邑路>寶康路>運動場
    里數: 約 14.5 km
    時間:1'28"
    全程都c 跟d 快腳,....只係衝完"澳景"反運動場時,.......feel 到爆爆地,.....加唔到速,.....都ok 啦,...

升級   0%

該用戶從未簽到

Ching 加油呀...
    我都要多d操練先得~

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-11-5 13:46 發表
    Ching 加油呀...
    我都要多d操練先得~

係,...你都要加油呀,.....
    火兄,....好爽同你跑跑跑呀,....哈哈