香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加
打印 上一主題 下一主題

衝擊 2011 全馬,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:3.3.2009
地點:順利邨----TKO----壁屋----順利邨
天氣:18度....濕度75
今日係順利邨出發,經寶達直落TKO 消防局,...34",繼續係寶林北路回氣,....
經景視路上山,再上直達鄭直之....1'15".....再跑上壁屋1'25"...
跟字就直奔反順利邨,.....全程1'45".....約15K左右..
今日跑起上黎都幾好跑,冇咩太陽,又有D 風吹埋黎,!!!跑得幾舒服,但過左壁屋果段有D 腳軟....

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩~~你好勤力呀 ~~ CHING ....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-3 17:16 發表
嘩~~你好勤力呀 ~~ CHING ....

係呀,...有時間就跑架勒,...唔好俾企停呀ma,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:5.3.2009
地點:西環泓都----數碼港-----域多利道----西環泓都
天氣:20度,....濕度75
今日係西環泓都出發,經沙灣直奔"308"嘅數碼港跑道,....嘩,對字個海黎跑,爽呀,...33"
再經域多利道折反西環,全程約10k ,....1'03"....
係數碼港果條跑道,小弟仲同係個海,航行緊嘅船衝左一段添,....爽呀,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

復操勒,......!!!!
過去果幾個月,因為去左玩水上運動而停止左跑步,......
而家又係開始跑跑跑,.....記得今年跑完半馬後,就立下決心,出年要衝擊全馬,....但到左而家,又驚跑唔晒咁,.....個心仲15,16 咁,.....點算,.....!!!!
復操第一課,....寶林跑番上順利邨屋企,....約7 k ,.....感覺良好,......希望可以快d 加強動力....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-10-15 16:07 發表
復操勒,......!!!!
過去果幾個月,因為去左玩水上運動而停止左跑步,......
而家又係開始跑跑跑,.....記得今年跑完半馬後,就立下決心,出年要衝擊全馬,....但到左而家,又驚跑唔晒咁,.....個心仲15,16  ...

ching ~~~甘你考慮成點 jack

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

伏ching,

加油呀!
    全馬終點見!

Kin in Running

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-15 16:27 發表

ching ~~~甘你考慮成點 jack

哈哈,....你知架,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-10-15 16:38 發表
    伏ching,

加油呀!
    全馬終點見!

Kin in Running

都希望架,....

升級   0%

該用戶從未簽到

伏特加ching,2010年全馬加油...

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

伏特加 ching,

睇完Ching 啲往績....2010年全馬no problem, 加油...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-10-15 21:54 發表
    伏特加ching,2010年全馬加油...

係,....收到,....
    仲要開始咁慢慢咁加強操練至得,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 feifanchun 於 2009-10-15 22:37 發表
    伏特加 ching,

睇完Ching 啲往績....2010年全馬no problem, 加油...

真的嗎(普通話),....哈哈.....
    feifanchun 師兄,....係咪都係全馬呀,...???

升級   70.33%

該用戶從未簽到

小弟今晚第一次到tko運動埸跑,....
    第一次常試沖圈操練,....特別鳴謝"活活師姐"替小弟計時添,.....非常好,...哈哈....
    沖左8 set 800m,6 分鐘連休,....
    1,....1'35.....3'45
    2,....1'38.....348
    3,....1'45....3'52
    4,....1'38......3'48
    5,...1'48......3'50
    6,...1'45.......3'52
    7,...1'52.......3'48
    8,...1'48......3'50
    第一次常試沖圈,沖完8 set ,....感覺良好,但時間就keep 得唔係好穩定...
    係道再一次唔該晒"活活師姐"作計時員,.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-10-16 22:18 發表
    小弟今晚第一次到tko運動埸跑,....
    第一次常試沖圈操練,....特別鳴謝"活活師姐"替小弟計時添,.....非常好,...哈哈....
    沖左8 set 800m,6 分鐘連休,....
    1,....1'35.....3'45
    2,....1'38.....348
    3,....1'45. ...

加油ar ching ~~~~
    你果晚衝完圈真係坑口跑番順利ar ~~~~

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-21 13:03 發表

加油ar ching ~~~~
    你果晚衝完圈真係坑口跑番順利ar ~~~~

原本係,...但跑跑下,.....跑左去小巴站,....哈哈哈哈

升級   30.53%

該用戶從未簽到

add oil ar ching, 飲多两支伏特加衝,衝,衝, 全馬終點等我呀!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 takeaway 於 2009-10-22 12:50 發表
    add oil ar ching, 飲多两支伏特加衝,衝,衝, 全馬終點等我呀!

係,....大家都要努力,...操行d ,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

前晚22號,係斧山運動場起步,跑到壁屋,再衝一段大斜,....45"折反斧山運動場......42".....約12 k,.....
    出發起跑上山時,感覺到開始有動力,...