香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加
打印 上一主題 下一主題

衝擊 2011 全馬,...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-2-19 10:17 發表
小弟尋日係西環走左轉,由泓都出發,沿域多利道,經碧瑤直達華富邨消防局.....35 分鐘,折反就由數碼港經沙灣徑反回,....35分鐘.....唔知係咪前日走左轉10幾k,..尋日跑起上黎,唔係好想加速,....只係輕鬆地跑,...但途經數碼港折反,試下3月8日嘅(健康跑)道,...嘩,....對字個海黎跑呀,....正!!!!

數碼港真係幾好跑....
我間中都會由華富跑去這裡呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-2-19 10:17 發表
小弟尋日係西環走左轉,由泓都出發,沿域多利道,經碧瑤直達華富邨消防局.....35 分鐘,折反就由數碼港經沙灣徑反回,....35 分鐘.....唔知係咪前日走左轉10 幾k,..尋日跑起上黎,唔係好想加速,....只係輕鬆地跑,... ...

伏兄:
琴日真係唔好意思,d野已經交比活活ctse代為轉交。
8/3果個係fun run都咁認真 ,來緊星期日個比賽加油呀

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-19 10:30 發表

伏兄:
琴日真係唔好意思,d野已經交比活活ctse代為轉交。
8/3果個係fun run都咁認真 ,來緊星期日個比賽加油呀

唔好咁講,唔該你就真,...!!!
數碼港果道,對字個海...幾好跑,!!!
係,星期日小弟會盡力架勒,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-19 10:22 發表
伏特加兄! 果然係烈酒!" />" />
恭喜開blog大吉! 2010一齊去馬吧! 不過最好盡早plan下, 又其是諗辦法增強大小腿的力量, 減低年底因加量而受傷的風險!

收到,小弟真係要加強大小腿的力量,咁又要去其他師兄 blog 偷野勒(偷師) 或要請教下d 師兄至得,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-2-19 10:20 發表

數碼港真係幾好跑....
我間中都會由華富跑去這裡呀...

呵,....完來曲奇ctse 都有係呢道跑架,....唔知幾時會相遇呢,...!!!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

時間:中午
天氣:18-20度....(陰天)
濕度:60 左右
地點:順利邨到鄭植之
小弟今日係順利邨到井欄樹,到壁屋再跑落去鄭植之(果時天落緊雨粉),折反,...
但回程反轉頭時,就變左尾尾雨....心諗,d 雨唔好再大....急急腳想快d 完成,所以上壁屋斜9"完成,就係咁全程(地下有d 濕,唔敢快)57".....唔知有冇10 k 呢,....!!!
原本想跑去科大,但落起尾尾雨,星期日又有15k,所以跑少 dd,,,...!!!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:22.2.2009
時間:0930-1100
地點:西貢大網仔
尋日係西貢大網仔跑左轉15.5k.....去到半程折反39"全程1'22".....
呢條路線,n 年前小弟都跑過一次,但果次係唔知頭,唔知路咁亂咁跑,...
尋日起步就上斜,麻麻地,....起步見到大隊跑得好快,但知道仲有上斜,落斜,只係keep 字自己5分多少少一k 黎跑,...下次再玩呢道,真係要操多d 斜至得...

升級   0%

該用戶從未簽到

伏兄:
22/2跑得開唔開心呀?
初時睇d相唔見你,又冇見你update個blog以為你跑唔到,驚比你x唔敢問你。
今日再睇返d相又見到你知你有跑到,仲跑得好開心下wor。

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-23 16:06 發表
伏兄:
22/2跑得開唔開心呀?
初時睇d相唔見你,又冇見你update個blog以為你跑唔到,驚比你x唔敢問你。
今日再睇返d相又見到你知你有跑到,仲跑得好開心下wor。

話時話,尋日都跑得幾開心架,...只係想低調d ...
當係一課操練,好正呀,....仲有,小弟仲攞埋張証書添...哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-2-23 16:14 發表

話時話,尋日都跑得幾開心架,...只係想低調d ...
當係一課操練,好正呀,....仲有,小弟仲攞埋張証書添...哈哈

開心就得...哈哈~

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

伏ching,

努力呀!最緊要跑得開心!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

伏兄冇去報到??咁都有證書攞~但係個名唔同啵xdd

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-23 19:06 發表
    伏兄冇去報到??咁都有證書攞~但係個名唔同啵xdd

尋日跑完就行埋去,問個令女,企都話我冇登記,但我就話遲到,所以冇報到,而家想攞証書,.....
    最後,都有俾我,...he he!!!!

升級   100%

開心

原帖由 西環伏特加 於 2009-2-23 19:18 發表

尋日跑完就行埋去,問個令女,企都話我冇登記,但我就話遲到,所以冇報到,而家想攞証書,.....
    最後,都有俾我,...he he!!!!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-23 18:50 發表
    伏ching,

努力呀!最緊要跑得開心!

係,...收到,跑得開心,可能會跑得快d 架ma,...哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:25.2.2009
    地點:順利邨---鄭植之折返來回
    天氣:27度,.....濕度96
    尋日中午係順利邨向鄭植之方向操練,慢job ,全程來回1'10",係俾平時慢嘅,

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:27.2.2009
    地點:西環泓都---華富邨消防局
    天氣:26度.....濕度85
    前日中午係泓都慢job至華富邨折反34"....全程來回1'08"....對腳有d 攰....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:28.2.2009
    地點:大帽山
    天氣:25度....濕度60
    尋日係大帽山走左一轉8.5k嘅小型比賽,條比賽路程係上斜落斜,早段想追前面d 高手而太心急追,頭一半路程折反20",但回程上果條大斜路,有d 腳軟,結果全程45"......呢個結論,就係上斜唔夠肌內力,有待磨鍊...
    下一年要征服企至得....

升級   100%

開心

伏兄好勤力~仲有好多時間~都要記得休息丫