香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

想問下有沒有人試過畢拉山的越野跑道

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹參加了3月22日畢拉山15k比賽, 但從來未玩過over 10k以上的比賽, 唔知各位c hing & c tse 有沒有試過畢拉山的越野跑道, 可否形容一下路程, thank you
+1 0
上一篇︰Mark Williams 是香港人嗎?下一篇︰請問各位跑手有無用Garmin心跳錶

升級   0%

該用戶從未簽到

Thank you 各位, 感激萬分,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 22:36 發表
早幾年跑過兩年。斜路比較多。水站好似得2個。但最重要放行李是無大膠袋。。。
只有一條繩圍住行李區。 但吾知依架有無改善。

吓! 得2個水站咋! 如果我平時10K比賽可1小時左右完成, 唔知應付唔應付到, ching, ctse 我需唔需要帶水 & gel呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-18 16:00 發表

ctse 平時練習有無跑過大約 15k 呢個距離?
呢個係越野賽..同公路賽唔同... 上落斜較多.... 如果你平時一小時左右完成 10k... 可能要多 5-10分鐘去完成呢個比賽既 10k

如果你認為自己跑得唔快..最好自己拎少少水 ...

唔該晒ee_tpk ctse, 我會做好準備迎接比賽來臨