香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 山比
打印 上一主題 下一主題

不止十公里•山比遊樂blog

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-7-14 16:35 發表
多謝大家~~明日我會去跑澳景...之前會食定d得力素ka la

ee,奶茶其實一日半杯...但就成日飲香片...加上我本身唔鍾意食牛,多食魚同雞...唔知關唔關事?

其實昨日的運動量唔係好大,食量同平時都係差唔多,但勢 ...

而家夏天啦, 天氣咁熱, 消耗就更加大..

所以練習之餘都要好好保重呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

山比真係好勤力呀, 繼續努力~ 下次比賽期待你有更好成績~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-10-28 23:50 發表
原先熱身4k,但朋友遲到,所以跑多2k

每2k
2'42"22 / 2'48"54 / 2'43"51 / 2'45"78 / 2'55"11 13'55"16
2'52"78 / 2'48"25 / 2'51"95 / 3'03"15 / 2'40"62 28'11"94
2'53"88 / 2'55"29 / 2'52"38 / 2'54"35  ...

5.37/k 比賽見唔到你尾燈啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-11-11 00:03 發表
活活 schnix,

我都擔心unicef 會跑唔晒,所以早排見涼返d,跑起來無咁辛苦,已經練長少少,但都得去到14k 左右。餘下日子仲有兩課,就一於完成埋佢。29/11 跑成點我無咩望,就望可以完成全程啦。

山比, 大家咁話, 一齊努力啦, 你有無報HK 10k 呀, 有就星期日天水圍見~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-11-15 23:28 發表
5'45"19 / 5'47"47 / 5'47"39 / 6'15"48 / 6'00"45 29'35"98
5'56"71 / 5'48"50 / 5'50"59 / 5'53"28/ 5'19"04  58'24"10
(Pace: 5:50.4/km)

成績比3月的城門河10k 的1小時3分,快了少少
早兩天 ...

勁呀, 最後個K 可以爆到咁快~~ UNICEF 齊齊努力~

升級   0%

該用戶從未簽到

山比加油, 一齊向人生第一個半馬努力!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山比 於 2009-11-29 15:55 發表
謝謝kc 和256~~~

第一次半馬,2:25'04 完成

分段時間:
6'25"77 / 6'29"84 / 6'46"96 / 6'23"81 / 6'47"30  32'53"68
6'59"93 / 7'05"14 / 7'11"89 / 7'16"94 / 6'45"04  1:08"12
6'45"56 / 7'00"83 / 7'03 ...

山比good run 呀~, 我仲記得係17k 比你界完, 我個時已經爆到無力追上黎啦~~

繼續加油努力, 下次一定可以跑得更好

升級   0%

該用戶從未簽到

山比好勤力呀, 星期日渣打加油!