香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄,打從救網開始直至現在,閣下對本網貢獻良多,出心盡力,無言感激!尤記得每次比賽或約跑與閣下擊掌或舉拳來打氣,感慨萬千 睇到閣下發帖,更感到遗憾,希望三思。
其實無論工作、個人、家庭甚致本網,都會遇上不同程度困難、挫折或爭議,又或其他令人心恢意冷的事情,繁此種種,都係對我哋身心一種磨練,豐富我哋嘅人生。長跑亦係一種磨練,令我哋嘅目標鲜明,努力達到。希望你只係將心中的一團火閂細咗,待這寒冬過後重燃,越燒越旺。
長跑網大門永遠打開,希望好快再見到你!更希望在此post下見到閣下留言〝I will be back〞

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 26/3/2009 13:37 發表
瘋狂﹕
我今次真係唔識比反應,
又唔知應該要點做…
淨係知你今日發放咗很多"負能量"!
點都好,
希望你會再尊重我多一次,
就多一次…

皇上,請問可否願意出手,皆因閣下乃排難解紛之箇中能手,同佢傾傾,萬事有商量,唔做管理員可以做住會員先,而家暫時唔好刪佢account。多謝幫忙!

升級   0%

該用戶從未簽到

26/3回帖給你,翌日,我病倒了,未能出席邪神會。之後在藥力發作迷迷網網下上嚟,知道架坦克車無斷履帶,慢慢咁駛返入個網度,惜無乜心情回覆,今日係度講句"welcome back",希望你以後就算甩轆,都唔准再走。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 29/3/2009 21:32 發表

afred,
sorry what i did before. so sorry so sorry ar..." />" />

做fd嘅,唔駛講sorry,心照得架嘞。