香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

全港跑手排名, 長跑網佔?

升級   0%

該用戶從未簽到

e度有d高手只係睇/吹水但唔亮相...
梁兄10k都係<38:00啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

水蛇神.....d神級跑手唔係同邪神比咩 ?? 水蛇神拿我同佢比,真係睇得起小第...  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag 於 2009-4-18 23:34 發表

所以你好勁呀..俾條蛇神睇中。
haha...嘔死

唔好啦....我d肉又鞋又叔.....唔好咬我...

原帖由 kcchu 於 2009-4-18 23:38 發表
Terry 兄, 水蛇神想用神級水神功黎浸你,出街著定雨褸帶定遮啦 

咬我好啦.....唔好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 邪神 於 2009-4-19 01:30 發表

我好都係慢腳一名.........

全馬主項都只係排名39.......

半馬仲死得排得果50.......

10k更加無眼睇,都唔好意思講出口.......

全香港咁細,都排得咁後.....

今年開季都要比心機d先得.....

邪神,你d排名係努力返o黎架....唔係o黎架
今年開季大家都要比心機 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 keifchan 於 2009-4-20 11:37 發表
The purpose of this ranking is to give runners some ideas about their performance compared to other runners. This is not intended to replace the one compiled by HKAAA, but because of the expanded rank ...

THanks !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-4-23 19:44 發表

兩位 Ching 不單止在跑道互界, 連網上也互界, 不相伯仲...

不如就攪一場 100m 比個高下! 為了增加剌激性/趣味性,
其餘 6 條線, 歡迎其他 ching 報名參加!
日期、時間、地點額滿再商議...

報名:
1. 邪神 ...

有佢2個係度....100米讓賽2秒啦